Bombă în scandalul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf! Ce spune legea americană după care se va judeca divorțul, cum se împarte averea

Bombă în scandalul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf! Ce spune legea americană după care se va judeca divorțul, cum se împarte averea

Bombă în scandalul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf! Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este inevitabil şi ar urma să aibă loc în Statele Unite ale Americii. Asta pentru că acolo s-au și căsătorit cei doi, iar Anamaria Prodan are cetățenie americană, fiind rezidentă în Nevada.

Bombă în scandalul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf!Alte ArticoleMihai Bendeac a primit o ofertă de la ProTv pentru a apărea …Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre schimbările din relația …

Legile divorțului sunt clare în Nevada: oricare dintre părți poate solicita divorțul fără a oferi un motiv specific. Niciunul dintre soți nu trebuie să demonstreze că celălalt a fost invocat pentru a solicita divorțul. Dacă nu există nicio șansă de reconciliere, partea care divorțează poate folosi trei motive pentru a depune dosarul:

incompatibilitate: ceea ce înseamnă că cei doi soți nu se mai înțeleg;

cei doi soți nu mai locuiesc împreună și au locuit în case separate mai bine de un an;

soțul/soția a fost declarată instabil/ă din punct de vedere mental de cel puțin doi ani înainte de a depunde actele de divorț

Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale? Ce i-a spus Anamariei pe patul de moarte

Conform site-ului mcfarlinglaw.com, dacă se aplică toate condițiile de mai sus și cele două părți nu contestă nimic, judecătorul acordă divorțul imediat, scrie ProSport.

Orice proprietate câștigată sau dobândită în timpul căsătoriei – cu excepția cadourilor sau valorilor obținute prin testament – aparține comunității. Prin urmare, dacă părțile nu ajung la un acord cu privire la împărțirea proprietăților de comun acord, instanța va împărți în mod egal bunurile acestora. Fiecare parte poate păstra ceea ce deținea înainte de căsătorie. Despre custodie, americanii iau în calcul, în primul rând, doar interesul copilului. În principiu, custodia e acordată ambilor părinți. În cazul în care părțile nu pot ajunge la un acord, își vor trece spune motivele la proces, iar judecătorul va decide custodia pe baza mai multor factor care sunt în interesul copilului.

Anamaria Prodan, secretul din buletin: „Nu m-a chemat niciodată Anamaria Prodan!”. Ce spune de mariajul cu Reghe

Legat de pensia alimentară, judecătorii pot lua în considerea orice detalii pe care le consideră relevante pentru a determina cine plătește pensia alimentară. În cazul unei custodi comune, soțul cu venituri mai mari va trebui să plătească soțului cu venituri mai mici diferența dintre obligațiilor lor de întreținere pentru copii. Obligația de întreținere a părinților depinde de numărul de copii. Pentru un copil, fiecare părinte este obligat să plătească 16% din primii 6.000 USD din venitul lunar brut, 8% din venit dacă suma e între 6.000 și 10.000 USD și 4% din orice sumă care depășește 10.000 USD.

Factorii care ar putea complica și prelungi cazul includ problemele litigioase privind custodia copilului, eventualele bunuri pe care soții trebuie să și le împartă, dacă unul dintre soți nu e de acord cu ce-și dorește celălalt, pensia alimentară.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Sursa: RomaniaTV