Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea: „O să fie viral” VIDEO

Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea: „O să fie viral” VIDEO

Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea. Vedeta a fost de foarte multe ori criticată că promovează produse pe care nu le folosește. Sătulă să audă aceleaşi critici mereu, prietena Alinei Ceuşan a făcut cea mai autentică reclamă din online.

Citeşte şi: Ce operaţii estetice are Carmen Grebenişan. Vrea să-şi topească acidul hialuronic din buzeAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Alexandru Arşinel trece prin momente grele. Vasile Muraru: „Situaţia …Ce studii are Corina Bilcon, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, …

Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea

Influencera ține foarte mult la conținutul pe care îl face și muncește ore întregi pentru câteva secunde. Pentru cea mai nouă reclamă apărută pe Instagram, l-a luat pe prietenul ei, Pufeh, și a promovat un produs de curățare facială așa cum nu a mai făcut-o nimeni.

Cei doi nu și-au dat deloc silința și, mai mult, s-au folosit și de o manea pentru videoclipul lor. „O să fie viral/ Am murit/ Sunteţi mortali/ Adooor, e genial„, sunt doar câteva comentarii primite la clip.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru

Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru. Fosta concurentă de la Asia Express a avut parte de o cununie civilă extravagantă și atipică. Dress code-ul petrecerii stabilit a fost military style (nr. ținute militărești), după numele de familie al mirelui.

Ţinutele purtate au fost unele deosebite, mireasa a schimbat două rochii, una la Starea Civilă și alta la petrecerea de inspirație militărească, de după.

Prima rochie, de culoare bej, lungă, a fost accesorizată cu pene de sus până jos. Ca și bijuterii, Carmen a purtat un colier cu perle, iar pe degete, mai multe inele. Soțul său, Alex Militaru, a optat la Starea Civilă pentru un costum caramel, asortat cu o cămașă albastră.

Nașa Alina Ceușan a ales să poarte o ținută asemănătoare cu cea a lui Carmen, compusă dintr-un top negru strălucitor, decorat tot cu pene și pantaloni evazați, de aceeași culoare. (Vezi AICI imaginile)

Pentru petrecerea de după cununia civilă, Camen și soțul său și-au asortat ținutele. Mireasa a îmbrăcat o rochie scurtă, strălucitoare, de culoare gri petrol, cu un voal kaki aruncat pe spate, iar ginerică a purtat și el un sacou cu epoleți lungi, strălucitori.

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV