Carmen Harra a prezis divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf: „Vor urma încă două căsătorii”

Carmen Harra a prezis divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf: „Vor urma încă două căsătorii”

Carmen Harra divorţ Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf. Carmen Harra a prezis divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf. Aceasta a declarat că un divorț nu poate să fie evitat.

„Vreau să spun că aceasta a fost o relație foarte bună, foarte compatibilă, foarte interesantă. Doi oameni care s-au iubit extraordinar de mult. Problema între ei au fost banii, prea multe obligații, prea multe afaceri în care e implicată, și atunci se deconectează unul de altul, după 12 ani și ceva de căsătorie.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. A luat şi fetiţa …Sean Penn și Leila George divorţează după cinci ani de relaţie. …

Pericolul unui divorț este iminent la ora actuală. Cel care provoacă acest divorț este el și nu ea. Este el, care de fapt în codul lui are două divorțuri”, a zis clarvăzătoarea la Antena 3.

Carmen Harra a prezis divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf

Carmen Harra a susţinut, de asemenea, că șansele unei împăcări sunt mici.

Citeste si Monica Tatoiu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Ce spune despre noua relaţie a antrenorului

„Eu le doresc să rămână împreună. Sunt minunați unul cu altul. Probabil în următoarele luni s-ar putea să existe o reconciliere. Eu, din nefericire, mă cam îndoiesc. Aș vrea să vă spun că lucrurile vor merge foarte bine între ei.

Asta ar fi un ideal. Momentul prin care trec acum este extrem de critic și din nefericire și în codificările lor divine acest divorț există. Să sperăm că nu o să se întâmple, dar mă îndoiesc”, a mai zis ea.

Lui Laurențiu Reghecampf îi este scrisă un nou mariaj

Carmen Harra este de părere că Laurențiu Reghecampf își va reface viaţa, asta în timp ce impresara va încerca să rezolve problemele dintre ei doi

„Pe viitor, văd că el se recăsătorește. El a fost foarte fericit cu ea. Relația a fost extraordinar de bună. Au existat fricțiuni între ei dar niciodată atât de serioase ca și până acum.

Ea încearcă să îl readucă, să îmbunătățească situația. Ei amândoi au trecut prin mariaje anterioare. Experiența asta au trăit-o deja. Pericolul este că ei pot să experimenteze din nou așa ceva”, a adăugat Carmen Harra.

Citeste si Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale? Ce i-a spus Anamariei pe patul de moarte

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV