Construcţii modulare pentru triajul pacienţilor, instalate în curţile mai multor spitale după explozia cazurilor COVID

Construcţii modulare pentru triajul pacienţilor, instalate în curţile mai multor spitale după explozia cazurilor COVID

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de luni Hotărârea nr. 88 care prevede propunerea de aprobare a scoaterii de la rezervele de stat a mai multor construcții ușoare din elemente modulate pentru operaționalizarea unor centre de triaj observațional/epidemiologic.

Citeşte şi: Preşedintele Colegiului Medicilor: Suntem într-o situație tragică. Când va trece pandemia, trebuie să găsim și niște vinovați, nu numai moral, ci și penal, pentru că au fost făcute greșeliAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

România acceptă ajutorul oferit de Republica Moldova pentru …Preşedintele Colegiului Medicilor: Suntem într-o situație …

„Art.1 – Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a trei construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire și câte patru paturi cu cazarmament complet fiecare, pentru operaționalizarea unor centre de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Spitalul Municipal Caracal și Spitalul Orășenesc Corabia din județul Olt.

Art.2 – Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a șase construcții ușoare din elemente modulate simple, pentru operaționalizarea unor centre de triaj observațional / epidemiologic, respectiv deservirii zonelor postvaccinare la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș”, respectiv Centrelor de Vaccinare de tip drive-through Shopping City și Selgros din județul Timiș”, se arată în Hotărârea CNSU.

Citeşte şi: OMS cere României să vaccineze două milioane de oameni până la finalul anului DOCUMENT

Hotarare CNSU nr. 88 din 18.10.2021

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV