Demisie cu scântei din PNL: „Manifestările echipei câştigătoare sunt dictatoriale. Cine mai votează un partid condus de Cîţu?”

Demisie cu scântei din PNL: „Manifestările echipei câştigătoare sunt dictatoriale. Cine mai votează un partid condus de Cîţu?”

Alexandru Popovici este un fost senator român în legislatura 1992-1996, ales în județul Prahova pe listele partidului OCL-(PAC), a fost ales senator în legislatura 1996-2000 pe listele PNL și a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Japonia și Republica Kazahstan.

„Este sub demnitatea mea să fac parte dintr-un partid care îl are președinte pe Florin Cîțu. Înainte de a intra în politică, Superman trebuia să ia lecții de dicție, comunicare, să știe măsură faptelor, după cum spunea I.C. Brătianu.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Cătălin Drulă: „Florin Cîţu a fost sceptic în privinţa …România rămâne fără al treilea om în stat. Ludovic Orban …

2) Congresul din luna septembrie a uimit o țară întreagă,„ Echipa Câștigătoare„ nu a avut încredere nici măcar în delegații aleși pe sprânceană și i-a pus să-și arate voturile secrete!

Alexandru Popovici, PNL: „Nu cred că PNL va mai intra în Parlament, abia dacă vor mai obţine 5%”

3) Simpatia populară pe care o are în prezent tandemul Cîțu -Iohannis tinde treptat spre zero. Nu cred că acest partid va mai intra în parlament dacă apare un alt partid cu adevărat liberal. „Echipa Câștigătoare” nu are nimic în comun cu liberalismul, este o oaste de stansura de peste tot: PDL, PSD, PP-DD și profitori noi veniți.

Manifestările echipei câștigătoare sunt dictatoriale, au scos de pe listă susțînătorii lui Orban. Toți sunt veniți ieri, alaltăieri, în PNL, de prin diverse partide. Cine mai votează un partid condus de Cîțu? Se vor bate, dar nu cred că PNL vă mai intra în Parlament, abia dacă vor mai obține 5%. Am o vârstă, țin la partidul ăsta. Îl știu pe Orban de când era tânăr, mergea cu mine prin țară să facă filiale PNL. Cu Cîțu vă rămâne doar numele de PNL și va fi un partid cu tendințe dictatoriale.

Mi se rupe mâna să votez cu Florin Cîțu. Ei nu au încredere unii în alții, îi pun să facă poză cu buletinul și cu ce au votat. A fost o vânzoleală în mișcarea liberală, eu nu am ieșit din această zonă, deși au fost mai multe formațiuni, care s-au reunit în PNL. Nu știm cine e Cîțu, pe banii cui a stat la studii. Cei care îl susțin pe el acum nu îl vor mai scoate în față”, a declarat Alexandru Popovici, potrivit Evz.

Citeşte şi: Cătălin Drulă: „Florin Cîţu a fost sceptic în privinţa valului 4. În februarie ne-a lăsat fără bani pe mine şi pe Voiculescu”

 

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV