FCSB și-a găsit sponsor principal după falimentul City Insurance. Gigi Becali: „Sunt și unii care fac cazane!”

FCSB și-a găsit sponsor principal după falimentul City Insurance. Gigi Becali: „Sunt și unii care fac cazane!”

FCSB și-a găsit sponsor principal după falimentul City Insurance. FCSB a evoluat fără sponsor pe faţa tricouruilor la meciul cu CS Mioveni, în urma falimentului celor de la City Insurance. Gigi Becali anunță că a găsit un nou sponsor, care va plăti mai mult!

FCSB și-a găsit sponsor principal după falimentul City InsuranceAlte ArticoleVeste tristă primită de Simona Halep. Anunţ oficial de la …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Premier League, Serie A & La …

„Nu e nicio problemă că a dispărut sponsorul de pe tricouri. E chiar foarte bine pentru noi, pentru că am găsit alt sponsor care dă mai mulți bani. Sponsorul de pe spatele tricoului vrea să dea 1,5 milioane de euro și să treacă pe fața tricoului. Mai avem unii care fac niște cazane și vor să intre și ei. Fac afaceri cu imobiliare și terenuri. Pe mine nu mă interesează cât de mare ești tu, pe mine mă interesează să-mi dai banii că oricum semnăm un contract”, a declarat Gigi Becali. În  acest moment, casa de pariuri Betano este sponsorul de pe spate al celor de la FCSB şi oferă 600.000 de euro anual. Pentru a trece pe fața tricourilor, Betano ar urma să pluseze cu 900.000 de euro, conform lui Gigi Becali.

Gigi Becali face biserică în cantonamentul lui FSCB. „Am pus acoperiş din aur!”

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat recent deschiderea procedurii falimentului contra companiei City Insurance, sponsorul celor de la FCSB. Societății îi va fi retrasă și autorizația de funcționare. Primul meci pe care FCSB l-a jucat având City Insurance pe tricouri a fost cel din 28 septembrie 2013, cu ACS Poli Timișoara, scor 3-0.

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Sursa: RomaniaTV