Gabriela Firea anunță planul salvator al PSD-ului pentru români: „Soluția va produce o scădere a prețului final cu peste 70% la energie și gaze”

Gabriela Firea anunță planul salvator al PSD-ului pentru români: „Soluția va produce o scădere a prețului final cu peste 70% la energie și gaze”

Gabriela Firea a declarat azi, prin intermediul unei postări pe Facebook, că PSD va depune în Senat proiectul pentru plafonarea tarifelor la energie și la gaze.

Proiectul social-democraților propune o scădere a prețului la energie cu 74% și al gazelor cu 79%. Firea mai adaugă că programul propus de PSD este mult mai avantajos pentru români decât cel propus de PNL.Alte Articole

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. …

Florin Cîţu anunţă măsurile pentru reducerea facturilor …Dacian Cioloş depune astăzi în Parlament programul de guvernare …

„Pas important azi la Senat, pentru plafonarea prețurilor la electricitate și gaze! Proiectul nostru prevede plafonarea pentru 6 luni a prețurilor la energie și gaze la niveluri pe care românii să le poată suporta, atât consumatori casnici, cât și IMM-uri.

Astfel, în cazul electricității, PSD a propus, prin ultimele amendamente depuse vineri, un plafon de preț al energiei active de 250 de lei/Mwh, în condițiile în care ultimele oferte ale furnizorilor către populație, această valoare a ajuns la peste 950 lei/Mwh.

În cazul gazelor naturale, plafonul propus este de 135 de lei/Mwh, față de oferte ale furnizorilor de 650 lei/Mwh.

Soluțiile PSD produc o scădere a prețului final față de actualele oferte ale furnizorilor cu 74% în cazul energiei și 79% în cazul gazelor.

De asemenea, varianta PSD este net superioară propunerilor PNL: liberalii ajung la un preț final al kilowattului de 1,01 lei, în vreme ce în varianta noastră, kilowattul va costa doar 0,67 lei

Proiectul PSD implică o scădere a prețurilor la o valoare care se menține pe întreaga durată a celor 6 luni de plafonare.

După intrarea în vigoare a legii, toate contractele se restructurează astfel încât să nu fie depășit prețul maximal, cel plafonat.

​Prin legea propusă de PSD, nivelul de trai al românilor este protejat în următoarele 6 luni de situația iminentă a dublării sau triplării facturilor cu utilitățile – electricitate și gaz.

Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an pentru fiecare gospodărie de salariați din România.

​De aceea, cerem parlamentarilor responsabili de la celelalte partide să susțină soluțiile PSD care vor evita producerea unei adevărate explozii sociale în această iarnă, menținând facturile populației la un nivel suportabil.”, a afirmat Gabriela Firea.

Gabriela Firea: România este în agonie! Sărăcia se reinstalează rapid și, dramatic, mușcă și din clasa de mijloc!

Gabriela Firea, senator PSD, critică măsurile luate de guvernanţi care au dus România în „frig, foame, sărăcie”.

„Foame, frig, sārācie! Asta a reușit guvernarea de dreapta. Inflația generată de incompetența executivului anulează total creșterea salariului mediu, operată de angajatorii din mediul privat și îi afectează grav pe salariații de la stat, ale căror salarii au fost înghețate.

reșterile de prețuri sunt mai mari cu 16% față de luna trecută și cu 139% față de luna decembrie 2020, ceea ce arată că, în primele 9 luni din acest an, fiecare român a pierdut în medie 1300 de lei, adică un salariul minim pe economie.

Lucrurile fantastice promise sunt, în viața reală, frig, foame, sărăcie.

Prețurile au explodat, moneda națională se prăbușește, inflația crește peste orice prognoze, frigul se instalează nu doar în casele oamenilor ci și în școli și spitale, morții de COVID se numără cu miile în fiecare săptămână, costul vieții ajunge de nesuportat pentru din ce în ce mai mulți români.

România este în agonie! Sărăcia se reinstalează rapid și, dramatic, mușcă și din clasa de mijloc! Nocivitatea guvernelor de dreapta este fără egal! În mai puțin de doi ani, în prostia și iresponsabilitatea lor, aruncă din nou în sărăcie lucie pe cei mai mulți dintre români, după ce guvernele PSD reușiseră să scoată 2,2 milioane de români din starea de deprivarea material severă. Aceste subiecte extrem de grave au fost analizate și la ședința social – democraților din București”, a scris Firea pe Facebook.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund

Sursa: RomaniaTV