Gigi Becali face biserică în cantonamentul lui FSCB. „Am pus acoperiş din aur!”

Gigi Becali face biserică în cantonamentul lui FSCB. „Am pus acoperiş din aur!”

Gigi Becali face biserică în cantonamentul lui FSCB. Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, a construit o biserică în curtea cantonamentului din Berceni şi a dezvăluit că acoperișul lăcașului de cult este din aur. „M-a costat 100.000 de euro”, a anunţat Gigi Becali.

Gigi Becali face biserică în cantonamentul lui FSCB. „Am pus acoperiş din aur!”Alte Articole

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. …

RAPID – CFR CLUJ 2-0. Giuleştenii înving campioana după …Competiţia de sporturi electronice Dota 2 s-a încheiat. Paris …

„M-a costat 100 de mii numai acoperișul. Am pus acoperiș de aur. Biserica e terminată. Mai am să pun catapeteasma. Păi, și biserica asta din Pipera pe care o fac mă costă un milion de euro acoperișul. E din aur. Din Ucraina iau acoperișul. Fac și eu ce pot și mă rog la Maica Domnului să pot să fac mai mult. Supăr pe cineva? Fac bisrici și mănăstiri”, a declarat Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali despre vaccinare. „Nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, dar eu nu mă vaccinez!”

Gigi Becali a cumpărat un teren de 30 de hectare în localitatea Olănești, județul Vâlcea, pentru a construi o mănăstire. „Proprietate privată! Accesul interzis femeilor!”, scrie pe drumul de acces către terenul patronului de la FCSB. Patronul FCSB spune că vor fi de fapt două mănăstiri, una pentru maici și una pentru călugări, construite la câțiva kilometri distanță. „Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații”, a declarat Gigi Becali.

 

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund

Sursa: RomaniaTV