Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre schimbările din relația cu fiul ei, Ayan după plecarea la studii în USA: „M-am obișnuit greu cu ideea”

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre schimbările din relația cu fiul ei, Ayan după plecarea la studii în USA: „M-am obișnuit greu cu ideea”

Mihaela Rădulescu l-a lăsat pe fiul ei Ayan, să decidă ce este mai bine pentru el și să ia decizii cu privire la propriul viitor. Astfel că, vedeta a mărturisit că a fost în totalitate dorința tânărului să studieze în Statele Unite ale Americii.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit într-un interviu cum s-a schimbat relația cu fiul ei Ayan, odată cu plecarea acestuia pe un alt continent.Alte ArticoleIonela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale? Ce i-a spus …Ce soartă va avea tatuajul cu Reghecampf pe care Anamaria Prodan …

Prezentatoarea a dezvăluit că cei doi vorbesc zilnic, însă nu pentru a-l verifica ci dintr-un dor ca între mamă și fiu.

„Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an.”, a afirmat vedeta.

Prezentatoarea a mai declarat că Ayan a plecat de acasă și cu o solidă educație financiară primită de la tatăl său, Elan. De asemenea, Mihaela a mai mărturisit că i-a fost greu să se obișnuiască cu ideea plecării de acasă a copilului ei, tocmai la celălalt capăt al lumii.

„De aproape doi ani studiază în US, la dorința lui exclusivă. M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă atât de devreme, dar pare că știe exact ce vrea și l-am lăsat să-și facă propriile alegeri. E tot ce am visat pentru el și probabil mult mai mult de-atât. Evident că și educația financiară a fost la fel de serios abordată în familia noastră, mai ales de tatăl lui, e un capitol la care e mult mai înțelept și realist decât mine.”, a declarat Mihaela.

Mihaela Rădulescu a mai vorbit și despre controversatul moment când l-a dus pe Ayan la un centru de dezintoxicare pentru a-i arăta tânărului prin ce trec dependenții de substanțe. Vedeta a spus că motivul acestei decizii radicale a fost că realitatea dură poate fi cea mai bună învățătură.

„E o lecție pe care am așteptat ani de zile să i-o predau. E important să vadă dezastrul cu ochii lui, nu doar să audă „n-ai voie. Mereu mi-a plăcut să-i explic de ce nu sau să-i arăt ce se poate întâmpla,

nu să-i interzic ceva pur și simplu.”, a mai mărturisit Mihaela.

 

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Sursa: RomaniaTV