Prezentatoarea Eli Roman a născut o fetiţă. Prima imagine cu bebeluşul: „O prinţesă de nota 10”

Prezentatoarea Eli Roman a născut o fetiţă. Prima imagine cu bebeluşul: „O prinţesă de nota 10”

Prezentatoarea Eli Roman a născut o fetiţă. Jurnalista şi-a dorit enorm o fetiţă, după ce a făcut doi băieţi, iar dorinţa i-a fost îndeplinită. La fel de bucuros este și soţul ei, ce i-a fost alături pe toată perioada sarcinii.

Citeşte şi: Prezentatoare moartă din cauza complicaţiilor provocate de vaccinul AstraZenecaAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Adriana Bahmuţeanu, cu masca de oxigen pe patul de spital. Ce …Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea: „O …

Prezentatoarea Eli Roman a născut o fetiţă

Eli Roman are o familie frumoasă şi numeroasă. Recent, s-a mai alăturat un membru familiei, o fetiţă minunată, care a fost aşteptată şi dorită de întreaga familie.

La scurtă vreme după ce a născut, prezentatoarea a postat primele imagini cu bebeluşul. A dezvăluit totodată și numele ales, se va chema Ana Maria. Fetița a primit nota 10 la naștere, cântărește 3510 g și are 51 de cm.

„Eu și cel de-al treilea perfect al nostru, Ana Maria! O prințesă de nota 10, cu 3510 g și 51 de cm. Un miracol de la Dumnezeu după 6 fiv-uri pentru Andrei și Matei ea a venit natural. Ne întregește familia și inimile…suntem lângă tine ca să-ți dăm rădăcini și aripi, iubirea și susținerea noastră necondiționată! Te iubesc infinit!

Este tare nerăbdătoare să-i întâlnească pe tati Stelian și frățiorii ei care cu greu rezistă departe de noi. Dar pandemia asta ne mai prelungește suspansul! Vă iubesc, băieții mei! Și de atunci să te ții roller coaster în 5„, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Eli Roman (@ellyroman)

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV