Situaţie gravă în jurul Capitalei. 38 din cele 40 de localităţi din Ilfov au incidenţă peste 10

Situaţie gravă în jurul Capitalei. 38 din cele 40 de localităţi din Ilfov au incidenţă peste 10

Situaţie gravă în jurul Capitalei. Potrivit datelor prezentate luni de DSP Ilfov, 38 dintre cele 40 de localități din județ au incidențe peste 10. Şapte localităţi au depăşit chiar şi 20 de cazuri la mia de locuitori. Este vorba despre Bragadiru (20.33), Chiajna (22.40), Clinceni (21.32), Corbeanca (22.47), Domnești (22.14), Popești-Leordeni (20.16) și Tunari (23.92).

Citeşte şi: Record de morţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova: Doi pacienţi au murit în faţa spitalului, în ambulanţeAlte ArticoleRecord de morţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova: Doi pacienţi …Octavian Jurma dă asigurări că vom avea „sărbători …

Cele mai mici incidențe din Ilfov se înregistrează în Dascălu (9,19) și Nuci (9,96), conform ultimului raport prezentat de Prefectura Ilfov.

INCIDENTA-COVID-19-18.10.2021

Citeşte şi: Raed Arafat: „Avem 300 de morţi pe zi, este imens! Am ajuns deja la libertatea de dezinformare”. Şeful DSU cere sancţiuni pentru medici

O delegație de experţi ai OMS vine în România, din cauza situaţiei epidemiologice dezastruoase

OMS vine în România după ce ţara noastră avea, vineri, cea mai mare rată din lume a deceselor de COVID înregistrate în decurs de o săptămână raportat la un milion de locuitori.

Dr Dorit Nitzan, director de urgență la Biroul regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății,a subliniat faptul că Romania este o tara cu care OMS-ul are relatii foarte bune, iar faptul ca romanii nu se vaccineaza e „dureroasa”. Dr Nitzan a spus: „Incercam sa vedem ce putem face ca sa ajutam Romania. E devastatoare situatia. Primul pas o sa fie o incercare de a vaccina pe toti cei care vor sa se vaccineze. O sa facem tot ce putem. Acum incercam sa gasim medicamente ca sa le putem trimite in Romania”, a spus Nitzan, conform Flux24.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Sursa: RomaniaTV