Florin Călinescu face anunţul dur: Omul liber de pe stradă nu a fost mulţumit în ultimii 31 de ani de vreun politician sau vreu partid!

Florin Călinescu face anunţul dur: Omul liber de pe stradă nu a fost mulţumit în ultimii 31 de ani de vreun politician sau vreu partid!

Florin Călinescu face anunţul dur. Acesta spune că oamenii vor să vadă de la politicieni că sunt cetăţeni cu picioarele pe pământ şi vor să vorbească pe înţelesul lor.

Florin Călinescu face anunţul dur: Omul liber de pe stradă nu a fost mulţumit în ultimii 31 de ani de vreun politician sau vreu partid!Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Soția lui Ilie Năstase l-a cumpărat pe armăsarul Cezar la …Reghecampf, făcut praf pe internet! „Singurul lucru la …

„Televiziunea nu e nicio şemcherie, o înţelegi, ai puţin talent ai şi succes. Dacă vii la televizor şi spui să nu pună nimeni mâna pe tine…cred că o cheie a succesului e cea în care vorbeşti cu cel din sală, sau din faţa televizorului despre lucruri pe care le ştie şi el. La teatru vine omul, se aşează, intră şi se uită. Cei ce fac stand-up apelează la lucruri cunoscute din sală, îşi expun familia.

Românul, într-o ţară în care nu merge bine de 30 de ani şi n-am prea văzut în afară de oamenii de partid sau cei plătiţi ca să fie fani, omul liber de pe stradă să fie vreodată mulţumit în 31 de ani de vreun preşedinte, premier, partid, sau parlamentar.

Eu nu bat oamenii la emisuni, nu îi întreb lucruri ştiinţifice. Oamenii ştiu că nu vă alegem noi, că sunteţi pus ministru aşa , că se negociază, dacă staţi cu picioarele pe pământ.”, a spus Florin Călinescu.

Emisiunea „Florin Călinescu Show” va debuta pe 19 octombrie la Prima TV şi va fi difuzată în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20:00.

Citeşte şi: Florin Călinescu, primele declaraţii după trecerea la Prima TV. „O să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac!” VIDEO

„Florin Călinescu Show” este un pamflet de la care nu vor lipsi invitaţi din diverse domenii – politică, sportiv, monden, social şi artistic -, momente de muzică live, susţinute de orchestra condusă de compozitorul Virgil Popescu, dar şi magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi şi actori de stand-up.

Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa, dar va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii”, a transmis Prima TV într-un comunicat.

Citeşte şi: Florin Călinescu: „PRO TV este puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. Au început fisurile”. Ce va face după demisie

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV