Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. „Nu vreau circ!” VIDEO

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. „Nu vreau circ!” VIDEO

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău a intervenit în scandalul dintre Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor săi, și actuala sa iubită, Bianca Drăguşanu. Afaceristul a ţinuit să lămureacsă situația și să spulbere orice speculație.

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia PătrășcanuAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Catherine Zeta-Jones a ajuns la București să filmeze pentru …Daliana Răducan, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Răzvan …

Gabi Bădălău a intervenit în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, unde a ținut în primul rând să-i mulțumească Claudiei Pătrășcanu pentru faptul că, în sfârșit, după doi ani a decis să aibă o relație frumoasă cu el de dragul copiilor pe care-i au împreună. „Din intervenția mea nu vreau sa fac un circ. Vreau sa-i mulțumesc Claudiei pentru ca după doi ani si ceva și a dat seama ca trebuie sa facem lucruri frumoase pentru copiii noștri. Nu Bianca ne-a despartit, eu am cunoscut-o după un an și jumătate. Iar relația pe care o am cu Bianca Drăgușanu ma privește doar pe mine”, a spus Gabi Bădălău.

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. „Eu nu i-am luat ei banii, nu i-am luat barbatul!” VIDEO

Acesta a mai precizat că nimeni nu i-a luat vreodată telefonul din mână pentru a scrie un mesaj sub identitatea lui. Astfel, a infirmat presupunerea mamei copiilor lui care a spus în direct că Bianca Drăguşanu a jignit-o și i-a adus numeroase injurii de pe telefonul lui!

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV