Gabriela Prisăcariu, desfiinţată pe internet. Cum a reacţionat soţia lui Dani Oţil

Gabriela Prisăcariu, desfiinţată pe internet. Cum a reacţionat soţia lui Dani Oţil

Gabriela Prisăcariu, desfiinţată pe internet. Cum a reacţionat soţia lui Dani Oţil. Gabriela Prisăcariu a născut un băieţel acum o lună, însă a dat jos rapid kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii şi arată impecabil!

Gabriela Prisăcariu, desfiinţată pe internet. Cum a reacţionat soţia lui Dani OţilAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Claudia Pătrășcanu, ameninţată cu moartea de Bianca Drăguşanu: …Cea mai mare provocare cu care s-au confruntat Gabriela Cristea …

Soţia lui Dani Oţil a postat mai multe fotografii pe Instagram,  în urma cărora a fost criticată de alte mămici pe motiv că a slăbit imediat după ce a născut!  „S-a muncit ceva anul asta…(blugii din prima poza inca nu ma incap)”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii cu care demonstrează că a revenit la silueta de dinaintea naşterii. Mai multe fane sunt de părere că Gabriela Prisăcariu nu se gândește și la restul mamelor care rămân cu multe kilograme după ce nasc și postează fotografii cu ea și cu silueta ei de invidiat!

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul bebeluşului! „Să nu afle Dani” FOTO

Gabriela Prisăcariu a răbufnit și a avut o reacţie dură la adresa celor care o judecă pentru silueta ei de după naștere. „Am o întrebare pentru toate astea de vă frustează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa… Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere”, a scris Gabriela Prisăcariu pe de Instagram.

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV