Incidenţa COVID în Bucureşti creşte din nou. Situaţie alarmantă şi în Ilfov

Incidenţa COVID în Bucureşti creşte din nou. Situaţie alarmantă şi în Ilfov

Incidenţa COVID în Bucureşti creşte din nou. Conform DSP Bucureşti, incidenţa COVID în Capitală a ajuns marţi, 19 octombrie, la 16.44 mia de locuitori.

Incidenţa COVID în Bucureşti este de aproape şapte ori mai mare decât era în urmă cu o lună. La 19 septembrie, incidenţa COVID în Bucureşti era de 2.44, conform DSP Bucureşti.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

E oficial! Medicamentul Remdesivir pentru tratarea pacienților …Alexandru Rafila crede că Ioana Mihăilă e vinovată pentru …

Citeşte şi: Raed Arafat avertismentul care dă fiori românilor: „Există pericolul să apară o mutație care să ducă la apariția unei tulpini noi”

Şi în jurul Capitalei situaţia sanitară este gravă. Luni şapte localităţi din Ilfov aveau incidenţă COVID peste 20 la mie.

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! La Spitalul Universitar din Bucureşti morga este plină şi morţii sunt depozitaţi pe holuri

Morga spitalului Universitar din București este arhiplină, iar corpurile celor decedați din cauza COVID nu mai au loc în frigidere și sunt depozitate pe holuri.

Surse din corpul medical au declarat pentru Digi24 că situația este foarte gravă. Angajați din spital spun că instituția medicală nu mai are nici saci pentru cadavre.

În ultimele zile, la spitalul Universitar din București s-au format cozi de ambulanțe care aduceau pacienți COVID în stare gravă.

Citeşte şi: Nelu Tătaru explică de ce România este pe primul loc în lume la numărul de decese provocate de covid-19: „Majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem”

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV