Mesaj cutremurător transmis de un cunoscut medic: „Dragi români, fain că v-ați ținut tare și nu v-ați vaccinat. Hai parastase!”

Mesaj cutremurător transmis de un cunoscut medic: „Dragi români, fain că v-ați ținut tare și nu v-ați vaccinat. Hai parastase!”

Mesaj cutremurător transmis de un cunoscut medic. Sandra Alexiu susţine Guvernul României nu a dorit să aloce bani pentru o campanie reală de educație și comunicare către populație pentru a pregăti vaccinarea în masă. Mai mult, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Bucureşti şi Ilfov susţine că medicii de familie, care sunt principalii vaccinatori din România, trebuiau sprijiniţi mai mult de autorităţi.

Mesaj cutremurător transmis de un cunoscut medicAlte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Alexandru Rafila crede că Ioana Mihăilă e vinovată pentru …Agenţia Europeană a Medicamentului a început evaluarea administrării …

Sandra Alexiu critică modul în care a fost gestionată campania de vaccinare în România şi a transmis un mesaj dur la adresa politicienilor, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi OMS cere României să vaccineze două milioane de oameni până la finalul anului DOCUMENT

„Am solicitat încă din toamna trecută să se aloce fonduri substanțiale pentru o campanie reală de educație și comunicare către populație pentru a pregăti vaccinarea în masă, pe fondul ezitării deja cunoscute din epidemia din rujeolă. Am argumentat că există oameni cu această preocupare, care cunosc mecanismele comunicării către publicul larg și că există agenții specializate în asta, răspremiate chiar la nivel internațional.

Abia acum după un an s-a aflat oficial că Guvernul nu a dorit să aloce fonduri pentru așa ceva, personal am primit direct răspunsuri de genul „nu sunt bani, cine vrea se vaccinează, cine nu nu, considerăm că nu e cazul, agențiile sug sângele poporului” etc.

Medici de familie, infecționiști, pediatri, microbiologi, epidemiologi, apar în presă, online, social media, bloguri, vloguri de un an și se străduiesc să facă educație așa cum pot, cum știu, cu două mâini, fără fonduri, cu puțină notorietate obținută, reușim să mai pătrundem și în prime Time… Politicul nimic…

Cel mai mare potențial de încredere din partea populației în sistemul medical este în medicii de familie. În ciuda finanțării rușinoase, a spatelui întors de cvasifiecare guvern de după revoluție, sondajele se încăpățânează să arate același lucru. Ce face politicul? Ignoră și asta pe lângă toate celelalte.. Cu toate că Banca Mondială, UE, OMS, ete na, cine sunt ăștia să decidă pentru România???

Principalii vaccinatori din România pe tot ce înseamnă Programe naționale de sănătate și categorii speciale sunt medicii de familie. Ce face politicul? Ignoră complet acest lucru și nu dă vaccin medicilor de familie decât prin aprilie-mai când se cam terminase dorința naturală și educată de vaccinare și a început să scârțâie campania oficială.

Între timp noi programasem deja în platformă cam toată populatia dornică de vaccinare, pe mulți chiar după 2 noaptea când apăreau locuri în centrele unde lucram în afara contractelor cu casa de asigurări. Politicul supărat începe să lase colțurile gurii, să ridice sprâncenele și să țipe că de ce nu se implică medicii de familie, că a băgat bani în asta… Circa 40 de lei brut per vaccin per medic, în timp ce 100 de lei per bonuri de masa per persoană vaccinată pe care să le distribuie…. Cin’să fie, poliția sau musafirii!?! Exact, medicii de familie… A și ca să nu vă plictisiți, luați toți pacienții din nou la telefon om cu om ca să ii convingeți să se vaccineze…

DSP județean zice să închidem școlile și să trecem copiii online pentru că ne-am întrecut deja cu gluma, incidența peste 20 pe ici pe colo, școlile sistem mixt online cu fizic vezi să nu, profesori experți în nevaccinare și conspiratheory. Ce face politicul? Ignoră DSP, ce știu prostovanii aia de experți în epidemii….

INSP zice „carantinați Bucureștiul că murim pe capete, spitalele sunt pline ochi, pacienții stau în paturi supraetajate, explodează saloanele de la candele” . Ce decide politicul!? Pas.

Citeşte şi O nouă zi cu niciun pat la ATI! Sistemul medical din România, la pământ. Pacienții au ajuns să moară în ambulanțe

Portugalia închide centrele de vaccinare că nu mai au pe cine vaccina, au terminat toată populația eligibilă. Întrebat care e secretul acestui fapt, conducătorul campaniei portugheze spune „am decuplat complet campania de vaccinare de la politică, am lasat- o pe mana profesioniștilor”…

Macron, președintele țării aceleia care ne-au luat o treime din doctori în ultimii 25 de ani, zice că fiecare francez trebuie sa aibă un medic de familie și un psiholog. Politicul nostru ilustru are o alta părere.

Toată lumea vaccinată la vest de noi se deschide, nouă pe analfabetismul funcțional o să ne moară și turismul, că oricât de atractiv ar fi Dracula, nu o să vrea nimeni să vină să ia virusul daco-mutant direct de la sursă, așa că dragi români, fain că v-ați ținut tari și nu v-ați vaccinat, acum urmează să muriți de foame, care ați scăpat de boală și nestriviți la pelerinaje.

Și cu a brânzei (cuvânt dac) , poza de mai jos care zice tot: hai parastase!”, scrie medicul Sandra Alexiu pe reţelele de socializare.

România a ajuns pe primul loc în lume la numărul de decese zilnice de coronavirus raportate la populaţia ţării. În ultimele şapte zile, media raportată zilnic de Grupul de Comunicare Strategică a fost de 16,6 decese la un milion de locuitori. Pe locul doi se află Bulgaria,  cu o medie de 12,37 decese.

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV