Sportivii nevaccinaţi, INTERZIŞI la Australian Open. Novak Djokovic refuză să spună dacă s-a vaccinat!

Sportivii nevaccinaţi, INTERZIŞI la Australian Open. Novak Djokovic refuză să spună dacă s-a vaccinat!

Sportivii nevaccinaţi, INTERZIŞI la Australian Open. Novak Djokovic refuză să spună dacă s-a vaccinat! Sportivii nevaccinaţi nu vor primi viză pentru a participa la Australian Open, a anunţat şeful statului Victoria, Daniel Andrews.

Sportivii nevaccinaţi, INTERZIŞI la Australian Open. Novak Djokovic refuză să spună dacă s-a vaccinat!Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal 100% »» Selecții cu riscuri …CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – ACADEMICA CLINCENI 5-0. Spectacol …

„Nu cred că jucătorii nevaccinaţi vor obţine viza pentru a veni aici. Dar, dacă o vor obţine, sigur vor sta în carantină mai multe săptămâni”, a declarat Daniel Andrrews. Acesta s-a exprimat după ce liderul mondial Novak Djokovic a afirmat că nu ştie dacă va merge la Melbourne. Sârbul nu este de acord restricţiile drastice şi refuză să spună dacă este vaccinat.

Restricţii dure anunţate la Australian Open 2022. Simona Halep ar putea să nu participe!

„Lucrurile sunt aşa cum sunt şi încă nu ştiu dacă voi merge la Melbourne. Nu voi spune dacă am fost vaccinat sau nu, este o chestiune privată şi o întrebare nepotrivită. Oamenii merg prea departe în aceste zile şi îşi iau libertatea de a pune întrebări şi a judeca o persoană. Orice ai răspunde, da, nu, poate, mă gândesc, vor profita”, a declarat, pentru El Mundo Deportivo, Novak Djokovic.

Primul Grand Slam al anului viitor va fi marcat de restricţii importante, la fel ca în 2021, cu o posibilă excepţie. Jucătorii vaccinaţi ar putea avea parte de un tratatment mai permisiv decât cei nevaccinaţi. Calificările vor avea loc în Regiunea Golfului, fetele la Dubai, iar băieţii la Abu Dhabi. Pentu ca turneul să aibă loc la datele obişnuite, începând de la mijlocul lunii ianuarie, calificările vor trebui să se încheie înainte de Crăciun.

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament

Sursa: RomaniaTV