Alina Gorghiu, ironii zdrobitoare la adresa lui Orban: „Nu-l mai ia nimeni în serios în PNL. Cred că și domnul Biden demisonează dacă îi cere Ludovic”

Alina Gorghiu, ironii zdrobitoare la adresa lui Orban: „Nu-l mai ia nimeni în serios în PNL. Cred că și domnul Biden demisonează dacă îi cere Ludovic”

Alina Gorghiu, vicepreşedintele PNL, a reproșat fostului președinte al PNL, Ludovic Orban, care a cerut miercuri demisia din funcție a succesorului său, Florin Cîțu că își pierde credibilitatea politică.

De asemenea, Orban îi solicită președintelui Klaus Iohannis să înceapă de îndată consultările pentru formarea noului Guvern și „să își aducă aminte că e președintele României”.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ludovic Orban: „Deja sunt cu un pas în afara PNL, ca să …Adrian Năstase, declarație dură: Această perioadă va rămâne …

Parlamentarul PNL, Alina Gorghiu, susține că Ludovic Orban își pierde din credibilitate prin asemenea declarații războinice.

„În PNL nu-l mai ia nimeni în serios pe Ludovic Orban cu asemenea declarații. Îi cere demisia domnului Cîțu, președintelui… Cred că și domnul Joe Biden urmează să demisoneze la cerearea domnului Orban”, a comentat Alina Gorghiu, la Digi24.

Alina Gorghiu îl face praf pe Vlad Voiculescu: ‘Ce o fi în capul unora de vor lockdown?! Știm cât de important e ca economia să fie deschisă’

Vlad Voiculescu a mai spus că ”mulţi din aceste instituţii ştiau foarte bine ce se vă întâmpla, dar au preferat să tacă”.

Alina Gorghiu, parlamentar PNL, l-a criticat dur pe Voiculescu pentru afirmațiile sale. „Ce o fi în capul unora de vor lockdown?! Serios. Că urăști PNL e una. Că ai o obsesie pentru Cîțu e alta. Dar să te faci că nu vezi toate eforturile făcute de guvern și să te răzbuni pe fiecare dintre noi, cei care știm cât de important e ca economia sa fie deschisă”, a spus Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.

Premierul interimar Florin Cîţu a prezentat, vineri, în cadrul unei videoconferinţe, două aspecte din ancheta privind pregătirea valului 4, el acuzând Ministerul Sănătăţii că a tergiversat achiziţia unui medicament pentru bolnavii de COVID-19, Tocilizumab, pentru care România a cerut activarea mecanismului european de protecţie civilă, şi că nu a răspuns solicitării spitalelor pentru ventilatoare, deşi avea 40 de bucăţi pe stoc, donaţie din partea Germaniei.

 

 

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV