Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală: „Vreau să-i fac botox și puțin buzele”

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală: „Vreau să-i fac botox și puțin buzele”

Bianca Drăgușanu este o mare adeptă a operațiile estetice și a fost întotdeauna sinceră în privința fiecărei intervenții pe care și-a făcut-o la nivelul feței sau al corpului.

Deși a primit numeroase critici, iar unii au numit-o „femeia de plastic”, vedeta este mulțumită de rezultate și nu ascultă de gurile rele.Alte Articole

Oficial! Guvernul Cioloș a picat la votul din Parlamentul României …

Cei mai apreciaţi regizori ai tuturor timpurilor. Ce filme de …Ce au discutat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la telefon. …

Fosta prezentatoare TV și-a convins și mama să treacă pragul medicului estetician. Madi și-a injectat botox pentru estomparea ridurilor și și-a pus acid hialuronic în buze.

”Am ajuns din nou la Cluj de data asta cu mama, deoarece vreau să-i fac botoxul. Am adus-o pe mama pentru că vreau să-i fac botox și puțin buzele deoarece la o anumită vârstă încep să dispară”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Mama Biancăi Drăgușanu, în vârstă de 61 de ani, a lăsat în urmă tot ce avea la Călan, Hunedoara, și s-a mutat în București de câțiva ani. Femeia a vrut să fie cât mai aproape de fiica ei, dar și de nepoțica ei. Iar de câteva luni, Madi a făcut o altă schimbare uriașă.

Femeia a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. În trecut, aceasta a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde era expert. Mama Biancăi Drăgușanu are acum, în cadrul instituției în care activează, un salariu brut de 9.303 lei / lună, iar cel net este de 5.442 lei / lună, relatează CanCan.

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Sursa: RomaniaTV