Cătălin Botezatu, despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghe: „E o femeie deşteaptă, nu cred că duce lipsă de un alt bărbat”

Cătălin Botezatu, despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghe: „E o femeie deşteaptă, nu cred că duce lipsă de un alt bărbat”

Cătălin Botezatu, despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Creatorul de modă a mărturisit că o înțelege pe impresară și faptul că au existat sentimente puternice în relație, dar este de părere că viața trebuie trăită la maxim, indiferent de situație.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, consultat de 14 medici în Turcia. Ce diagnostic a primit designerulAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat …Elena Merişoreanu: „Am plâns cum nu am plâns la înmormântări …

Cătălin Botezatu, despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghe

Mai mult, Botezatu a declarat că este convins de faptul că impresara nu duce lipsă de admiratori, iar ambii parteneri vor reuși să își găsească, în cele din urmă, echilibrul.

„Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni.

Cu siguranță își vor găsi echilibrul și vor depăși. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubești este greu să depășești momentul atât de ușor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, știu, mi s-a întâmplat și mie.

Dar viața e frumoasă și trebuie să ne gândim mereu că e scurtă și trebuie trăită la maxim.„, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, designerul a ținut să puncteze că fiecare om are regrete cu privire la anumite experiențe, însă unele lucruri nu mai pot fi schimbate niciodată: „Dacă stăm așa să o tărăgănim după oricine, fie că a fost marea ta iubire, atunci ne pierdem timpul.

Și ajungi într-un punct în care te întrebi de ce nu ai profitat de acest timp să-ți faci viața mai bună. Sunt „de ce-uri” din astea și regrete, pentru că toată lumea are regrete pe care nu le mai poți întoarce, nu mai poți face nimic”.

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV