Cseke Attila: „Ne trebuie cât mai repede un guvern cu puteri depline. Parlamentarii UDMR vor fi prezenţi, dar nu vor vota”

Cseke Attila: „Ne trebuie cât mai repede un guvern cu puteri depline. Parlamentarii UDMR vor fi prezenţi, dar nu vor vota”

Ministrul demis al Dezvoltării, Cseke Attila, care deţine interimar şi portofoliul de la Sănătate, a declarat marţi că România are nevoie cât mai repede de un guvern cu puteri depline, pentru a putea depăşi criză medicală în care se află.

”După părerea mea ne trebuie un guvern cu puteri depline cât mai rapid posibil”, a declarat Cseke Attila la TVR.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Premierul Cîţu şi mai mulţi liberali, absenţi de la şedinţa …Dacian Cioloș a șters pe jos cu Șoșoacă în Parlament: Sper …

Pe de altă parte, reprezentatul UDMR afirmă că parlamentarii formaţiunii vor fi prezenţi la votul pentru învestirea Guvernului Cioloş.

”Noi vom fi prezenţi în plenul Parlamentului, dar nu vom vota”, a mai afirmat reprezentantul UDMR.

Acesta a menţionat că aşteaptă votul Parlamentului şi că, în opinia sa, ”ceea ce urmează după aceea ar trebui să se întâmple cât mai rapid posibil, pentru a avea un Guvern cu puteri depline”. Planul PArlamnetului se reuneşte, miercuri, pentru a vota învestirea Guvernului Cioloş.

Dacian Ciolos, după audierile miniştrilor USR: „Din păcate, am văzut că se votează pe falii politice şi pe sigle de partid”

Dacian Cioloş a declarat după ce miniştrii propuşi în Cabinetul său, cu excepţia lui Cătălin Drulă, au fost avizaţi negativ în comisiile parlamentare de specialitate, că a văzut că se votează în continuare pe falii politice şi după punctaje de partid.

„Trăim zile cumplite si e nevoie ca toti cei aflati in funcţii publice sa fim responsabili fata de faptele noastre. Cred ca timpul discursurilor politice a apus, ne ajung din urma faptele si deciziile. Suntem in ceasul al 12-lea, cand trebuie sa luam si sa ne asumam decizii.

Avem determinarea de a rezolva criza politica si sa ne apucam de fapte. E deja ceasul al 12 -lea pentru a rezolva aceste crize. Am facut astazi, in programul de guvernare, propuneri pentru a iesi din aceste crize, am facut propuneri de solutii, am propus si oameni care sa fie competenti sa aplice aceste masuri. Am fost alaturi de toti ministrii propusi si i-am auzit la fel cu i-au auzit si cetatenii.

Din pacate, am vazut ca se voteaza pe falii politice si pe sigle de partid”, a declarat Dacian Cioloş, marţi seară.

Citeşte şi: George Simion: „Guvernul Cioloș o să cadă, dar Iohannis rămâne marele vinovat. L-a nominalizat știind că nu are nicio șansă. Probabil, mâine, va decreta stare de urgență”

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV