Dacian Cioloș a șters pe jos cu Șoșoacă în Parlament: Sper că aveți responsabilitate pentru cei care sunt azi la ATI

Dacian Cioloș a șters pe jos cu Șoșoacă în Parlament: Sper că aveți responsabilitate pentru cei care sunt azi la ATI

Schimb dur de replici în plenul Parlamentului, în ziua votului de învestitură pentru Guvernul Cioloș! Premierul desemnat de Klaus Iohannis a apostrofat-o și pe senatoarea Diana Șoșoacă pentru că ar fi încurajat românii să nu se vaccineze.

„A renunța e cel mai ușor lucru. E cel mai ușor, mai greu e să îți asumi responsabilitatea în momente dificile. Și nu să chemi specialiștii din afară atunci când ai un vot. Domnilor Romașcanu, Simonis, a fi român nu înseamnă să ții discursuri sforăitoare, ci să simți ca un român. A fi român nu înseamnă să guvernezi ca să plece mii de români din țară. O să mă opresc aici cerându-vă să ne asumăm acest vot și să nu lăsăm pe alții să ne facă guvern.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Premierul Cîţu şi mai mulţi liberali, absenţi de la şedinţa …Şeful Pentagonului s-a întâlnit cu Klaus Iohannis şi Nicolae …

Haideți să ne asumăm împreună un guvern. Noi credem că politica înseamnă și bună-credință, nu doar urlete din sală. Sunt aici, acasă la mine, în România. Mulțumesc, doamna Șoșoacă, pentru atacuri. Spre că aveți puțină responsabilitate pentru românii care au ajuns azi la ATI”, a spus Cioloș.

Gafa momentului în Parlament! Dacian Cioloș a cerut moment de reculegere pentru „cei 40 de români care și-au pierdut viața în pandemie”

Premierul desemnat Dacian Cioloș a făcut o gafă în plenul Parlamentului, la votul de învestitură. El a cerut un moment de reculegere pentru „cei 40 de români care și-au pierdut viața în pandemie”.

„Pentru toți cei care și-au pierdut viața, familiile îndoliate, pentru cei care și-au pierdut veniturile, pentru cei care nu știu cum vor ieși din iarnă cu plata facturilor suntem datori să răspundem cu responsabilitate. Propun să ținem un moment de reculegere pentru cei 40 de români care și-au pierdut viața în pandemie”, a declarat Dacian Cioloș.

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV