Gigi Becali intervine în divorțul dintre Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. „Doamne, miluiește-mă!”

Gigi Becali intervine în divorțul dintre Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. „Doamne, miluiește-mă!”

Gigi Becali intervine în divorțul dintre Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Gigi Becali, unul dintre apropiaţii din trecut ai cuplului Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf, a declarat că nu mai are nici o treabă cu cei doi și că nu vrea să se împlice în discuțiile legate de divorţ.

Gigi Becali intervine în divorțul dintre Laurențiu Reghecampf şi Anamaria ProdanAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cei mai apreciaţi regizori ai tuturor timpurilor. Ce filme de …Ce au discutat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la telefon. …

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare iminentă după ce tehnicianul a declarat că a depus actele de divorț iar în presă a apărut informația potrivit căreia presupusa parteneră a acestuia ar fi insărcinată în trei luni. Gigi Becali a fost întrebat despre acest subiect, declarând că nu are nicio treabă cu cei doi și că nu vrea să se împlice în discuție.

Gigi Becali n-a mai rezistat! Atac la adresa lui Edi Iordănescu: „Ăsta e ordinul meu!”

„Pe mine n-are de ce să mă ierte. Când greșesc, atunci spun mulțumesc că m-ai iertat. E foarte bine că m-a iertat, dar te rog, nu vreau să vorbesc despre asta. Eu vorbesc despre femei vreodată sau stau eu de vorbă cu femei? Fac eu afaceri cu femei? Singura care era, era ea, dar nu mă mai interesează. Să-i dea Dumnezeu sănătate, e problema mea? Îmi pare rău că divorțează, dar nu mă interesează, e problema lor? Intru eu în d-astea? Doamne, miluiește-mă!”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV