Klaus Iohannis: Certificatul verde, obligatoriu peste tot pentru persoanele nevaccinate

Klaus Iohannis: Certificatul verde, obligatoriu peste tot pentru persoanele nevaccinate

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, după discuţia cu responsabil din domeniul sănătăţii şi cu premierul Florin Cîţu pe tema măsurilor de limitare a efectelor pandemiei, că s-a decis ca toţi elevii să intre în vacanţă două săptămâni, de luni şi că tot de luni masca va deveni obligatorie peste tot.

De asemenea, va fi restricţionată circulaţia noaptea, excepţie făcând cei vaccinaţi. În timpul zilei, la majoritatea activităţilor, accesul va fi permis doar cu certificatul verde. Preşedintele a avettizat că cei nevaccinaţi vor avea o sumedenie de restricţii. ”Dacă vrem să se oprească pandemia, singura soluţie e vaccinarea”, a subliniat Klaus Iohannis.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Reportaj România Tv din mijlocul iadului din spitale. Mărturiile …Florin Cîţu anunţă măsurile pentru combaterea valului 4: …

LIVE TEXT Klaus Iohannis anunţă noile restricţii pentru combaterea valului 4 de Covid: „Până vă convingeţi să vă vaccinaţi, este nevoie şi vom impune restricţii. Masca devine obligatorie peste tot de luni. Circulaţia pe timp de noapte va fi interzisă pentru nevaccinaţi”

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a afirmat, marţi seară, că la întâlnirea de miercuri de la Cotroceni se aşteaptă măsuri de la specialişti, iar propunerile acestora vor fi implementate de către Guvern. ”Avem o uriaşă nevoie de valorizare a certificatului verde”, a afirmat Turcan, adăugând că, în instituţiile publice, certificatul verde trebuie să fie paşaport de acces la muncă.

PNL este pregătit să guverneze susţinut de PSD, cu Florin Cîţu premier. Şedinţă cu Klaus Iohannis la Vila Lac înainte de consultări

În Europa, Italia şi Austria au impus deja obligativitatea certificatului verde inclusiv la serviciu, iar alte ţări, inlcusiv vecinii din Bulgariam l-au impus la intrarea în magazinele neesenţiale.

Grupul de Comunicare Strategică anunţă miercuri că, potrivit datelor existente la ora 10.00, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 17.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 423 decese din care 9 anterioare. Printre decedaţi, se află şi un adolecent de 16 ani, din judeţul Ialomiţa, nevaccinat şi cu comorbidităţi. 480 de copii cu COVID-19 sunt internaţi în spital, 39 dintre ei fiind la ATI.

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV