Ludovic Orban cere demisia lui Cîțu și îl somează pe Iohannis pentru situația critică în care se află România: E fără precedent!

Ludovic Orban cere demisia lui Cîțu și îl somează pe Iohannis pentru situația critică în care se află România: E fără precedent!

Ludovic Orban cere demisia lui Cîțu. Mai mult decât atât fostul premier spune că ar trebui să îi ceară și demisia lui Klaus Iohannis dar acest lucru ar fi în zadar, însă îl somează să nu își mai bată joc de români.

Ludovic Orban cere demisia lui Cîțu și îl somează pe Iohannis pentru situația critică în care se află RomâniaAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ludovic Orban îl spulberă pe Klaus Iohannis. „E vinovatul …Florin Cîţu, prima reacţie după ce Guvernul Cioloş a picat …

”Un val pandemic fără precedent care din păcate seceră vieţi, o explozie, o avalanşă a creşterii preţurilor care afectează grav puterea de cumpărare a românilor. O situaţie economică extrem de dezechilibrată care conţine germenii unei posibile crize economice.

Am spus din capul locului că vinovatul principal pentru declanşarea crizei politice este Klaus Iohannis. Ambiţia bolnavă de a controla numirea procurorilor şi ambiţia de neînţeles de a impune cu forţa la conducerea PNL un om care nu beneficiază de încredere, un om care a provocat criza, care nu mai avea nicio şansă să conducă Guvernul şi nicio şansă de a fi investit ca prim-ministru sunt cauzele care au dus la această gravă criză politică, pandemică şi economică.

Îi cer demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL. Este o frână evidentă în calea oricărei negocieri în care poate fi implicat PNL. Florin Cîțu a demonstrat că nu are nicio urmă de responsabilitate. A executat orbește toate ordinele fără să se gândească la consecințele dezastruoase. Odată cu Cîțu trebuie să plece acasă toți cei care l-au susținut. Azi ar fi foarte potrivit să-i cer demisia şi preşedintelui Iohannis, dar nu o să o fac pentru că ştiu că o fac degeaba.

Îl somez în schimb public să-şi aducă aminte că este preşedintele României, să înceteze bătaia de joc la adresa cetăţenilor români, să renunţe la răfuielile politice meschine, să renunţe la ambiţia bolnavă de a-şi impune o voinţă contrară intereselor fundamentale ale României şi interesului de a depăşi această criză

Îl somez pe Iohannis să înceapă consultările nu peste o săptămână, aşa cum a făcut după căderea Guvernului, ci în seara asta sau chiar mâine pentru a identifica o soluţie cât mai rapidă.

Spun din capul locului că nu mi-am schimbat punctul de vedere cu privire la cea mai onorabilă soluţie pentru România.”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Guvernul Cioloş a fost respins de Parlament. Klaus Iohannis urmează să desemneze alt premier

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV