Ludovic Orban: „Deja sunt cu un pas în afara PNL, ca să știți! Poate le va veni mintea la cap”

Ludovic Orban: „Deja sunt cu un pas în afara PNL, ca să știți! Poate le va veni mintea la cap”

Ludovic Orban a declarat că este deja cu un pas „în afara Partidului Național Liberal” și că singurul lucru care îl mai ține e speranța că „poate le va veni mintea la cap celor care astăzi au ocupat efectiv în forță decizia în partid”.

Întrebat dacă ar accepta ca tot Florin Cîțu să fie propus premier, Orban a răspuns: „Eu am anunțat public că nu voi susține o astfel de propunere și vă spun de acum că nu voi susține nici alte propuneri pe care le consider nedemne de PNL”, a răspuns Orban.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Alina Gorghiu îl pune la punct pe Ludovic Orban: „Nu-l …Adrian Năstase, declarație dură: Această perioadă va rămâne …

„Deja sunt cu un pas în afara PNL, ca să știți. Nu am luat decizia pentru că încă mă agăț poate de o speranță deșartă că le poate veni mintea la cap celor care astăzi au ocupat efectiv în forță decizia în partid și voi ține cont de ceea ce spun cetățenii români și de baza PNL. E o iluzie, încă mai sper.

Pe de altă parte, în momentul în care o să fiu convins că nu mai există nicio șansă ca PNL să-și respecte tradiția, valorile, credința și mai ales să respecte cetățeanul care ne-a acordat încrederea, eu voi ține cont nu de o posibilă relație cu conducerea partidului și de promisiunile deșarte pe care mi le-ar putea face Iohannis sau oricine altcineva, ci de ceea ce spune cetățeanul român”, a adăugat el.

Ludovic Orban îl spulberă pe Klaus Iohannis

Ludovic Orban a cerut demisiile premierului Cîțu și președintelui Iohannis, considerându-i vinovați pentru felul în care arată România astăzi.

„Solicit demisia din funcţie a preşedintelui PNL, Florin Cîţu, că e executat orbeşte toate ordinele primite, fără să ţină cont de consecinţele drastice pentru România, iar azi este o frână pentru negocierile în care poate să fie implicat PNL”, a spus, miercuri, Ludovic Orban.

Citiți și Preşedintele Iohannis convoacă joi noi consultări cu partidele parlamentare după ce Guvernul Cioloş nu a primit votul Parlamentului

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV