Mamă şi fiică, ambele nevaccinate, au murit una lângă alta în UPU: „Fata s-a dus înaintea mamei. Cea care i-a dat viaţă nu a ştiut. Sau poate că da…”

Mamă şi fiică, ambele nevaccinate, au murit una lângă alta în UPU: „Fata s-a dus înaintea mamei. Cea care i-a dat viaţă nu a ştiut. Sau poate că da…”

Medicii duc lupte contracronometru, ajung să ventileze manual pacienţii şi nu precupeţesc niciun efort să-i ţină în viaţă. Medicul Dana Cimpoeşu de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi este clipă de clipă martora dramelor din spitalul în care activează.

A rămas impresionată de un caz pe care l-a avut în ultimele zile. Mamă şi fiică, ambele nevaccinate, au au ajuns împreună la UPU. Ambele au pierdut lupta cu boala, fiica înaintea mamei.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Reportaj România Tv din mijlocul iadului din spitale. Mărturiile …Florin Cîţu anunţă măsurile pentru combaterea valului 4: …

„Cel mai tânăr pacient COVID, de 27 de ani, aparent sănătos înainte de pozitivare, era într-o stare gravă. Are tulburări renale, de coagulare, metabolice, necesită o terapie extrem de susţinută pentru o „lingură de viaţă”, pentru a-şi reveni, au spus medicii. Este nevaccinat. Aproape poate la fel ca cei care se agaţă cu mâinile de combinezoanele „cosmonauţilor” şoptindu-şi disperarea: „Salvaţi-mă, vă rog!”. Nevaccinaţi, peste 90%.

Citeste si Reportaj România Tv din mijlocul iadului din spitale. Mărturiile cutremurătoare ale medicilor: „Suntem depăşiţi, dar trebuie să facem faţă”. Imaginile dezastrului din saloane

În ultimul timp se internează familii întregi, iar dramele se derulează pe neştiute. Aşa a fost şi la un cuplu: mama, 56 de ani, fiica de 37 de ani. Amândouă, grav. Tânăra a căpătat şi o miocardită de pe urma Covid, pe lângă plămânii care ajunseseră precum creta. S-a dus înaintea mamei, iar când a închis ochii cea care i-a dat viaţă nu a ştiut. Sau poate că da…”, scrie Ziarul de Iaşi.

Medicul Dana Cimpoeşu a amintit şi cazu celui mai tânăr pacient COVID din spitalul de la Iaşi, un bărbat de 27 de ani, aparent sănătos înainte de pozitivare. Acesta este nevaccinat şi a ajuns la spital într-o stare gravă. Tânărul are tulburări renale, de coagulare, metabolice, necesită o terapie extrem de susţinută pentru o „lingură de viaţă„, pentru a-şi reveni. Apoi mai sunt cei care se agaţă cu mâinile de combinezoanele medicilor şoptindu-şi disperarea: „Salvaţi-mă, vă rog!”.

Citeste si Octavian Jurma: Vom căra morţii în camioane dacă nu declarăm stare de urgenţă

 

 

 

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV