O româncă din Italia şi-a dat de gol soţul, care îşi ţinea mama moartă în dulap pentru a-i încasa pensia

O româncă din Italia şi-a dat de gol soţul, care îşi ţinea mama moartă în dulap pentru a-i încasa pensia

O româncă din Italia a descoperit că soţul său îşi ţinea mama moartă într-un dulap, în saci de plastic, pentru a-i încasa pensia în valoare de 1.700 de euro. Femeia a murit în urmă cu doi ani, din cauze naturale.

O româncă din Italia şi-a dat de gol soţul care îşi ţinea mama moartă în dulapAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

O femeie a mâncat din cenușa soțului decedat și a slăbit …Delta Plus, varianta mutantă a tulpinii Delta, a fost descoperită …

Asistenta româncă locuia împreună cu soţul ei în comuna Buccinasco, lângă Milano. Femeia a început să intre la bănuieli după ce bărbatul i-a răspuns unui prieten, care îl întreba daca mama lui este bine, că aceasta este la un azil de bătrâni.

Citeşte şi Româncă din Italia, metodă ingenioasă de furt din magazine. Modificase căruciorul copilului ca să nu declanşeze alarma

Românca în vârstă de 47 de ani şi-a întrebat soţul de ce minte, deoarece știa că mama acestuia a murit în 2019, la vârsta de 80 de ani. În acel moment, bărbatul a recunoscut că îşi ținea mama moartă într-un dulap, în pungi de plastic, pentru a-i încasa pensia în valoare de 1,700 de euro, conform La Repubblica.

Femeia nu a mai stat pe gânduri şi a mers direct la Poliţie. Aceasta le-a povestit totul carabinierilor. Imediat, locuinţa celor doi a fost împânzită de poliţişti. Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi le-a povestit cum a introdus cadavrul în pungi, apoi a folosit lut și lemne pentru a-l ascunde în dulap.

Bărbatul este acum cercetat în libertate pentru fraudă și pentru ascunderea cadavrului.

Citeşte şi Un român din Italia şi-a omorât soţia, apoi s-a sinucis. Detalii şocante din anchetă

 

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV