Percheziții la mai multe vrăjitoare din Ploiești, care au păcălit numeroase persoane pretinzând că au har divin

Percheziții la mai multe vrăjitoare din Ploiești, care au păcălit numeroase persoane pretinzând că au har divin

Percheziții la vrăjitoare. Mai multe percheziţii au avut loc la locuinţele unor persoane din Ploiești, bănuite de înşelăciune în formă continuată, a anunțat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova. Patru mandate de aducere au fost puse în executare.

Percheziții la vrăjitoare care au indus în eroare oamenii că le rezolvă problemeleAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

CCR, decizie pe sesizarea Ancăi Dragu privind remanierea miniștrilor …Corneliu Porumboiu, prima reacţie după ancheta DIICOT în care …

“Din cercetări a rezultat că cele patru persoane ar fi indus în eroare 17 persoane, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin şi pot rezolva orice fel de problemă socială. În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani şi obiecte folosite la activitatea infracţională. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 200.000 de lei”, menţionează sursa citată.

Citeste si Percheziţii în Prahova într-un dosar privind „vaccinarea la chiuvetă”. Certificatele de vaccinare false aveau un preţ în funcţie de aspectul fizic al solicitantului

Mai exact, este vorba despre două femei şi doi bărbaţi care pretindeau că au har divin.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind dispuse comisii rogatorii pentru audierea altor 25 de persoane vătămate de pe întreg teritoriul României.

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV