Vlad Voiculescu, după ce Klaus Iohannis a anunţat noi restricţii: „Târziu, extrem de târziu, se trezește domnul Președinte. Orice măsură se va lua mâine, va avea efect peste 2-3 săptămâni. Între timp vor muri zilnic sute de români”

Vlad Voiculescu, după ce Klaus Iohannis a anunţat noi restricţii: „Târziu, extrem de târziu, se trezește domnul Președinte. Orice măsură se va lua mâine, va avea efect peste 2-3 săptămâni. Între timp vor muri zilnic sute de români”

Vlad Voiculescu scrie că preşedintele Iohannis şi premierul demis Florin Cîţu au cunoscut realitatea, care arăta clar direcţia dezastruoasă pentru sistemul sanitar în care se îndrepta România, dar au ignorat-o din interese politice.

„Târziu, extrem de târziu, se trezește domnul Președinte și ne spune că mâine va convoca o ședință. Ședință care va lua cel mai probabil măsurile pe care a refuzat să le ia de o lună de zile încoace, ultima dată chiar acum câteva zile! În sfârșit președintele recunoaște un adevăr care nu îi era deloc străin – doar convenabil politic – și anume că niciodată, nicăieri, o pandemie nu a fost gestionată doar în spitale! E ca și cum într-o țară întreagă ai permite, ba chiar ai îndemna șoferii să conducă beți și fără carnet și apoi te-ai supăra pe cei din service-urile auto!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

BILANȚ COVID 20 octombrie. Peste 17.000 de infectări cu COVID …Incidenţa COVID în Bucureşti, într-o continuă creștere. …

Citeşte şi: Ioana Mihăilă îl acuză pe Florin Cîțu că a sabotat-o în perioada în care era ministru al Sănătății: „Soluțiile cu care am venit au fost faultate de către un premier care nu credea că vine valul patru”

Orice măsură de prevenție (da, restricții!) se va lua mâine, oricât de drastică, își va arăta efectul cel mai devreme peste 2-3 săptămâni. Până atunci, sute de oameni vor muri zilnic. Până atunci, coșmarul continuă. Coșmar după un scenariu scris chiar de domnii Iohannis și Cîțu, în aplauzele unei imense părți din clasa politică și din presa românească”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Citeşte şi: În ziua în care în România s-au depăşit toate recordurile negative din pandemia Covid, Valeriu Gheorghiţă anunţa că modul de organizare al campaniei de vaccinare a fost apreciat de coordonatorul campaniei din Portugalia

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV