Anamaria Prodan anunţă „prăbuşirea” lui Reghe: „Acest vârtej îl va înghiţi definitiv”

Anamaria Prodan anunţă „prăbuşirea” lui Reghe: „Acest vârtej îl va înghiţi definitiv”

Anamaria Prodan anunţă „prăbuşirea” lui Reghe. Vedeta încearcă să fie puternică în această perioadă, când divorţul ei este unul dintre cele mai disputate subiecte.

Impresara îl avertizează pe antrenorul Universităţii Craiova că, dacă nu îşi revine din acest „vârtej” în care este prins, o să aibă de suferit, la fel şi cariera lui.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cristina Ciobănaşu s-a fotografiat cu Vlad Gherman: „Ne-am …Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Actorul …

Anamaria Prodan anunţă „prăbuşirea” lui Reghe

„Voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol.

Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan?

Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe.

Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, oprită de un poliţist. Ce i-a spus despre Laurenţiu Reghecampf: „Eu conduceam”

Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în acest vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv.

Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății.

Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș.

Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manager, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă!

Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!„, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV