BPN al PSD se reuneşte joi, de la ora 17, pentru a discuta despre desemnarea lui Ciucă pentru postul de premier

BPN al PSD se reuneşte joi, de la ora 17, pentru a discuta despre desemnarea lui Ciucă pentru postul de premier

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după consultările de joi cu şeful statului, că un dialog privind crearea unei majorităţi parlamentare va avea loc în momentul în care va exista un prim-ministru desemnat.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă PSD va avea discuţii cu premierul desemnat şi cu liderii PNL pentru susţinerea unui Guvern minoritar, Ciolacu a spus: „Eu cred că PNL nu are opţiuni, fiindcă PNL are o decizie că nu discută cu PSD. Aşa ştiu eu. Nu cred că liderii PNL încalcă statutul ca să vorbească cu noi. Conform spiritului Constituţiei, PSD a câştigat alegerile şi atunci PSD nu poate face parte dintr-un Guvern cu largă majoritate fără să aibă prim-ministrul desemnat din partea PSD”.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Klaus Iohannis participă joi şi vineri la reuniunea Consiliului …Cum ar arăta Guvernul Ciucă: Nelu Tătaru revine la Sănătate, …

Potrivit liderului social-democraţilor, conform Constituţiei şi cutumelor, în acest moment, PSD nu poate să aibă o discuţie decât cu prim-ministrul desemnat, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu declanşează atacul împotriva lui Nicolae Ciucă. „E o soluție pentru un președinte care nu suportă să fie contrazis”

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV