Chef Florin Dumitrescu, mesaj după moartea lui Sissoko Sidia: „Cel mai cald om pe care l-am cunoscut”

Chef Florin Dumitrescu, mesaj după moartea lui Sissoko Sidia: „Cel mai cald om pe care l-am cunoscut”

Chef Florin Dumitrescu, mesaj după moartea lui Sissoko Sidia. Bărbatul a participat la show-ul culinar MasterChef, de la PRO TV, în 2012, în sezonul 1, iar jurați erau chef Dumitrescu, chef Bontea și chef Scărlătescu.

Citeşte şi: Primele imagini de la Chefi fără limite, cel mai nou show culinar cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ce spun 100 de oameni de ştiinţă despre politicile de reducere …Vikingii din Groenlanda au descoperit America, nu Columb. Ce …

Chef Florin Dumitrescu, mesaj după moartea lui Sissoko Sidia

„Cel mai cald om pe care l-am cunoscut de când filmez emisiuni culinare s-a stins azi. Drum lin, dragă Sissoko! O să rămâi în inimile noastre mereu!”, este mesajul pe care Florin Dumitrescu l-a scris pe Facebook.

Sissoko Sidia a fost găsit mort în apartamentul său. Se pare că acesta ar fi fost infectat cu Covid-19. Zeci de fani, prieteni și apropiați au lăsat mesaje emoționante pe pagina acestuia de socializare.

Sissoko Sidia a fost unul dintre cei mai carismatici și mai îndrăgiți concurenți de la Masterchef. Acesta a participat în primul sezon al producției, în anul 2012. La momentul respectiv, cunoscutul bucătar povestea că a fost înscris în competiție de iubita sa.

Simpaticul concurent a rămas în memoria publicului datorită modului foarte deschis în care şi-a exprimat emoţiile în timpul concursului, acesta neferindu-se să ţipe sau să sară în sus de bucurie când îi reuşea câte un preparat.

După ce a participat la Masterchef, Sissoko Sidia și-a realizat cel mai mare vis. Și-a luat diploma de bucătar. A lucrat în bucătăriile mai multor restaurante de pe Valea Prahovei și a organizat cursuri de bucătari pentru tineri.

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV