Cristina Ciobănaşu s-a fotografiat cu Vlad Gherman: „Ne-am gândit să vă transmitem”

Cristina Ciobănaşu s-a fotografiat cu Vlad Gherman: „Ne-am gândit să vă transmitem”

Cristina Ciobănaşu s-a fotografiat cu Vlad Gherman. Imaginea a făcut deliciul publicului, care s-a bucurat enorm să îi vadă din nou împreună. Atât actorul, cât şi fosta lui iubită au făcut un anunț cu privire la serialul „Adela” din care fac parte, fiind unele dintre cele mai îndrăgite personaje.

Citeşte şi: Vlad Gherman, despre relaţia Cristinei Ciobănaşu. Ce spune despre noul ei iubitAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Actorul …Anamaria Prodan, oprită de un poliţist. Ce i-a spus despre …

Cristina Ciobănaşu s-a fotografiat cu Vlad Gherman

„Ne-am adunat aici să vă reamintim (…), bine nu de asta ne-am adunat. Ne-am gândit să vă transmitem energia noastră pozitivă.„, a scris Cristina Ciobănașu la descrierea pozei cu Vlad Gherman.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Pentru a clarifica situația, cei doi s-au pus de acord cu privire la o postare comună şi au subliniat că încă îi unește o prietenie strânsă și că se susțin în continuare

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză). Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine.

În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.”, a fost mesajul scris de Cristina Ciobănașu, același postat și de Vlad Gherman.

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV