Cutremur în Grecia la o adâncime de doar 10 kilometri

Cutremur în Grecia la o adâncime de doar 10 kilometri

Cutremur în Grecia. În ziua de 21 Octombrie 2021, la ora 11:12:58 (ora locală a României), s-a produs în CRETA, GRECIA un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.0, la adâncimea de 10 km, anunţă INFP.

Cutremur cu magnitudine 5 la o adâncime mai mică de 50 km

Cutremur puternic pe o insulă din Grecia şi în urmă cu o zi. Seismul s-a simţit şi în Nicosia, Beirut şi Cairo. Cutremurul s-a produs pe insula elenă Karpathos, la ora locală 8:32, potrivit Institutului de Geodinamică al Observatorului din Atena.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Explozie devastatoare, care a distrus o stradă întreagă. Sunt …Moscova se închide pentru zece zile, carantină aproape totală. …

Seismul a fost resimţit în insulele greceşti Santorini, Ciclade şi Rodos, cât şi în capitala Ciprului, Nicosia, în capitala Libanului, Beirut, la Cairo şi în alte oraşe din Egipt, Israel şi în regiunea din sudul Turciei.

Cutremur în Bali! „Seismul a fost resimţit puternic timp de cinci secunde”

Până în acest moment, nu există date cu privire la eventuale victime sau pagube materiale. Seismul vine la doar o săptămână după ce un alt cutremur, cu o magnitudine de 6.3, a lovit Creta şi a dus la mai multe pagube materiale. Anterior, un cutremur cu magnitudinea de 5.8, care s-a produs tot în Creta, a dus la moartea unei persoane, în timp ce alte zece persoane au fost rănite.

Cutremur în România, în noaptea de miercuri spre joi

Potrivit INFP, cutremurul s-a produs la ora 00:29, în Muntenia, Buzău. Seismul, cu o magnitudine de 2,2 grade, s-a produs la o adâncime de 23 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 79 km V de Braila, 79 km E de Ploiesti, 90 km SV de Galati, 102 km NE de Bucuresti, 125 km SE de Brasov, 160 km NE de Ruse, 163 km S de Bacau, 164 km NV de Constanta, 171 km E de Pitesti, 220 km N de Varna.

 

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV