Etalare RUNE mistice vineri 22 octombrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Etalare RUNE mistice vineri 22 octombrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Etalare RUNE mistice vineri 22 octombrie 2021.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Horoscop WEEKEND 22-24 OCTOMBRIE 2021: se anunță lucrui frumoase …Horoscop 22 octombrie 2021. Se fac planuri de weekend înainte …

Horoscop 22 octombrie 2021. Se fac planuri de weekend înainte de marile restricţii

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Berkana: Aceasta runa aduce vestea unei sarcini, aparitia unui copil, inceperea unui proiect de afaceri. Fertilitatea poate fi atat in plan personal, cat si in plan profesional. Berkana indica perspective proaspete asupra unei situatii, un inceput bun, o renastere, o reevaluare, un impuls creativ nou.

ETALARE RUNE mistice pentru TAUR

Runa etalata – Ehwaz (inversata): Atentie la blocaje! Ce anume te tine pe loc? Care sunt cauzele pentru care nu poti inainta? Sunt momente cand pasivitatea iti face foarte bine. Fa un pas inapoi si analizeaza mai bine ce ai de facut. Atentie si la comunicare, pot aparea tensiuni.

Horoscop 2022. Numai şase zodii sunt norocoase anul viitor

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Hagalaz : Exista provocari in viata ta dar nu trebuie sa te temi de ele, ci sa le faci fata. O furtuna cu grindina nu trebuie sa te sperie ci sa o privesti si sa vezi ca este doar apa. Fa la fel cu provocarile : ele iti intaresc determinarea si te fac sa le faci fata cu curaj, intelegand ca sunt doar pietre pe care sa pui pasul in drumul spre obiectivele tale. Cere provocari mai mari pentru ca vei capata astfel mai mult dupa ce le vei depasi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV