Fost consilier prezidenţial şi ambasador al României îl face praf pe Nicolae Ciucă: „Unde a luptat acest grăsuţ? În bazar la Bagdad”

Fost consilier prezidenţial şi ambasador al României îl face praf pe Nicolae Ciucă: „Unde a luptat acest grăsuţ? În bazar la Bagdad”

Cătălin Avramescu este doctor în filozofie al Universității din București. Specialist în filozofie politică și morală, a susținut cursuri la București și la Helsinki și conferințe în Ungaria, Scoția, Canada și Austria.

Începând cu 17 ianuarie 2008, a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei președintelui Traian Băsescu.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ionel Dancă, PNL: „Noi am promis românilor o guvernare …Ludovic Orban: Săptămâna viitoare îmi dau DEMISIA din PNL, …

”Ciucă a început să fie prezentat drept „un militar excepțional… pe câmpul de luptă din Irak.

Really? Unde a luptat acest grăsuț? Unde a dat ochii cu dușmanul? În bazar la Bagdad, când se ducea să cumpere ceapă? Ce operațiuni militare a condus? Delegațiile oficiale de la aeroport la hotel?

Citeşte şi: EXCLUSIV Rareş Bogdan: „Nu este un guvern cu PSD, este un guvern PNL cu UDMR. Trimitem USR într-o perioadă de penitenţă, să înţeleagă că s-au pripit”

Evident, totul este o bufonerie. Ciucă este de fapt sluga măruntă, un fel de secretar personal al lui Klaus Iohannis, care deschide corespondența când stăpânul lipsește de la Cotroceni (adică mai tot timpul). Aceasta este „desemnarea de prim-ministru” de astăzi.” a scris profesorul Avramescu, potrivit Ziare.com.

La data de 15 iunie 2011 Cătălin Avramescu a fost numit în funcția de ambasador în Finlanda și Estonia. La data de 5 aprilie 2016 a fost rechemat din funcția de ambasador de către Președintele Iohannis.

Citeşte şi: Victor Ponta spune că îl apreciază pe Nicolae Ciucă, dar că nu este potrivit pentru funcţia de premier: „Să conduci un Guvern într-o asemenea perioadă de criză e cu totul altceva decât o misiune militară”

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV