George Simion: „Maghiarii din Transilvania sunt fraţii noştri. UDMR nu prea”

George Simion: „Maghiarii din Transilvania sunt fraţii noştri. UDMR nu prea”

George Simion a mai declarat că îl consideră pe premierul maghiar Viktor Orban un patriot şi se declară dezamăgit de faptul că România nu a avut prea mulţi astfel de conducători.

Întrebat ce politici ar implementa dacă ar ajunge la guvernare şi ce oameni ar propune în executiv, George Simion a enumerat câteva măsuri care, în viziunea sa, ar duce la creşterea economică a României.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ionel Dancă, PNL: „Noi am promis românilor o guvernare …Ludovic Orban: Săptămâna viitoare îmi dau DEMISIA din PNL, …

„La transporturi, de exemplu, il punem pe decanul facultatii de Transporturi, care este prieten de-al nostru. Dam 1000 de euro salariu si vin oamenii sa munceasca in Romania. Dar le mai trebuie doua lucruri: scoli si spitale. Uite, pe Petrisor Peiu l-am pune la finante. Umbla tot felul de critici, noi nu suntem platiti de Moscova, ca nu sunt convertibile rublele. Ambasadoarea Chinei s-a mirat ca nu ne-a primit nimeni la guvern inca. Noi la alegeri am primit 200.000 de lei si cu tot cu contributii am avut vreo 600.000. O zecime din ce a cheltuit USR. In perioada interbelica asa era, fara bani de la stat, aveai avere, intrai in politica. Din fericire toti colegii contribuie, ma pot baza pe ei, mereu dam pentru cauze sociale. Au mai fost care au incercat sa tradeze, dar i-am eliminat repede. Noi avem noroc ca inca nu avem baroni locali si pe masura ce vom creste va trebui sa strangem randurile.”, a spus Simion la Prima TV.

George Simion: „Suntem suveranişti, dar credem într-o piaţă liberă UE, fără discriminări”

George Simion a fost întrebat şi despre cele câteva teme în privinţa cărora AUR a avut poziţii controversate, cum ar fi LGBT, maghiarii din românia şi persoanele care nu cred în Dumnezeu.

„Treaba lor ce fac in dormitorul lor. Treaba lor in ce cred. Eu am duhovnic, dar nu ajung mereu la slujba. Fiecare crede in ce vrea, dar acest popor s-a cladit pe credinta ortodoxa. Viktor Orban este un patriot pentru tara lui. Noi, din pacate, nu prea am avut. Maghiarii din Transilvania sunt fratii nostri, UDMR nu prea. Suntem suveranisti si credem ca trebuie sa primeze legea din Romania, dar credem ca trebuie sa existe o piata libera. Ceea ce nu prea se intampla, soferii romani de tir sunt discriminati, de exemplu.”, a mai declarat George Simion.

Citeşte şi: Victor Ponta spune că îl apreciază pe Nicolae Ciucă, dar că nu este potrivit pentru funcţia de premier: „Să conduci un Guvern într-o asemenea perioadă de criză e cu totul altceva decât o misiune militară”

 

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV