Oana și Viorel Lis, copleșiți de sărăcie. Fostul edil este dependent de soție: „Nu mai pot să merg, trebuie să mă ridice ea” VIDEO

Oana și Viorel Lis, copleșiți de sărăcie. Fostul edil este dependent de soție: „Nu mai pot să merg, trebuie să mă ridice ea” VIDEO

Oana și Viorel Lis au ajuns la capătul puterilor din cauza bolii fostului edil și a venitului mic care abia le permite să-și achite strictul necesar.

Cei doi soți au permis accesul echipei de filmare de la Teo Show în apartamentul din Capitală, unde Oana și Viorel Lis își duc traiul de pe o zi pe alta.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână …Lidia Buble, probleme grave de sănătate după „Asia Express”. …

Oana a declarat că deși soțului ei, în perioada când era primarul Bucureștiului, a ajutat pe toată lumea, oamenii au uitat foarte repede, iar acum cunoscuții l-au părăsit.

„Eu sunt mai rea, eu zic că corectă, el consideraă ca acela a fost jobul lui și că nimeni nu trebuie să-l ajute cu ceva din aceste motive. Din ziua întâi nu i-am mai văzut niciodată pe oamenii ăia.” a mărturisit Oana Lis.

Cu toate acestea Oana Lis nu și-a pierdut simțul umorului, ea a făcut haz de necaz pe seama lipsurilor și a arătat congelatorul gol, despre care a glumit că e plin cu „carne invizibilă”.

„Am congelatorul plin. Noua modă este aia artificială care nu este din animal, eu am trecut la următorul nivel, carne invizibilă. Am patru ouă de la mamaie de la țară, niște conserve și niște zacuscă”, a afirmat Oana Lis arătând frigiderul gol.

Pereții apatamentului soților Lis poartă urmele neputinței fostului primar care din cauză că îi tremură mâinile scapă orice obiect din mână.

Virorel Lis își duce traiul într-o cameră mică și este complet dependent de Oana din cauza parezei cu care a fost diagnosticat și care îl împiedică să se deplaseze singur.

„Am probleme cu pareza asta pentru că nu mai pot să mai merg. Amețesc nu mai am echilibru. Merg cu cadrul ăsta dar ca să ma ridic trebuie să mă ajute Oana. Ca să ajung la baie este foarte greu, ca sa spăl fructe trebuie să mă țin de toți pereții. Dacă nu ar fi Oana ce aș face.”, a declarat Virorel Lis.

Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei. De ce nu vrea fostul edil al Capitalei să înfieze un copil

Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei. Vedeta declara în urmă cu mult timp că îşi doreşte un copil, chiar şi unul adoptat. A parcurs toţi paşii spre acest proces, iar acum aşteaptă o veste din partea oamenilor legii şi speră că răspunsul va fi unul pozitiv.

Fostul edil al Capitalei nu este la fel de entuziasmat de această idee, la fel ca soţia lui, şi spune că nu vrea să adopte un copil pentru că nu se ştie din ce familie provine şi gena lui. „E periculos pentru că nu știi caracterul omului”, a spus Viorel Lis, fiind în mod vizibil în dezacord cu decizia soției lui.

Oana a intervenit imediat şi şi-a spus vehement părerea, indiferent de ceea ce crede sau vrea soţul ei. „Asta e părerea ta, Viorel! Te rog frumos, nu intrăm în subiectul ăsta. Părerea mea este că eu o să adopt indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu ca psiholog trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu că eu nu o să fie o relație minunată, și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine”, a fost replica Oanei Lis, la Antena Stars.

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV