Ramona Olaru are o nouă idilă cu un bărbat celebru. Asistenta TV a fost surprinsă în brațele noului iubit

Ramona Olaru are o nouă idilă cu un bărbat celebru. Asistenta TV a fost surprinsă în brațele noului iubit

Ramona Olaru, frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a recunoscut recent că este implicată într-o nouă relație amoroasă, iar bărbatul este tot un personaj din lumea mondenă.

Ramona Olaru a fost împreună cu Cuza de la Noaptea Târziu însă  relația nu a funcționat, iar cei doi au decis că este cazul să meargă pe drumuri separate. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit la vremea respectivă pe contul de Instagram:Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână …Oana și Viorel Lis, copleșiți de sărăcie. Fostul edil este …

„Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații, spun toate lucrurile acestea în sfârșit pentru că de fiecare data s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat, și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea.”, afirma ea la vremea aceea.

Paparazzii Spynews au surprins-o în momente tandre, în brațele unui alt bărbat celebru, nimeni altul decât Cătălin Cazacu. Cei doi s-au comportat precum doi îndrăgostiți la prima întâlnire.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au mers să ia prânzul la un restaurant de lux din Capitală. Fiecare a venit cu propria mașină, însă, în momentul în care s-au văzut, ei au coborât cât se poate de repede din autoturisme pentru a se săruta și strânge în brațe.

Ramona Olaru, îndrăgostită de un dinamovist: „Nu ştiu dacă e bine să spun, o fi căsătorit”

Ramona Olaru, îndrăgostită de un dinamovist. Asistenta TV, cunoscută pentru prezența sa în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a declarat că în adolescență a fost extrem de îndrăgostită de un fotbalist de la Dinamo.

Vedeta a fost reţinută când a venit vorba să îi dezvăluie numele, însă a făcut-o până la urmă. Este vorba despre Ianis Zicu. Pentru că îl plăcea foarte mult, blondina ţinea şi cu echipa la care juca la acea vreme, Dinamo.

„Am fost dinamovistă toată viaţa mea. Nu ştiu cât de bine şi de corect e să spun acum că eram îndrăgostită de un fost fotbalist de la Dinamo şi din cauza asta eram dinamovistă. În liceu s-a întâmplat, la 16 ani.

Începe cu I primul nume şi al doilea cu Z. Ianis Zicu. El nu ştie şi nici nu trebuie să ştie. O fi căsătorit, la casa lui, cu copiii lui. De aia iubeam eu Dinamo, multă vreme.

O singură dată am fost pe un stadion în viaţa mea, pe Dinamo. Pe Arena Naţională nu am fost niciodată, deşi mi-am dorit, dar nu a avut cine să mă ducă”, a spus Ramona pentru As.ro.

 

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV