Roxana Vancea, înfometată de soț deși este însărcinată în 9 luni. Vedeta e verificată la sânge: „Îi număr dumicații”

Roxana Vancea, înfometată de soț deși este însărcinată în 9 luni. Vedeta e verificată la sânge: „Îi număr dumicații”

Roxana Vancea, 30 de ani, a făcut mărturisiri extrem de controversate în cadrul unui interviu la Teo Show. Vedeta, care este recunoscută pentru trupul său extrem de lucrat, se află la prima sarcină și în foarte scurt timp va aduce e lume primul ei copil.

Roxana Vancea este căsătorită cu antrenorul Dragoș Paiu, în vârstă de 29 de ani, iar de-a lungul relației, frumoasa brunetă a devenit mamă vitregă pentru băiețelul acestuia dintr-o relație anterioară.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, vine cu informații-bombă …Câţi bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy. …

Cu toate că Roxana este însărcinat în 35 de săptămâni și ar putea naște în orice moment ea a dezvăluit că soțul ei i-a controlat foarte strict dieta și că a decis să renunțe la dulciuri. Vedeta a mai mărturisit ca a luat în greutate doar 5 kilograme, iar acum cântărește 52 de la 47 cât avea inițial.

„Am renunțat la dulciuri, în rest am mâncat ce am vrut. Pe parcursul sarcinii am luat în greutate doar 5 kilograme, aveam 47, iar acum am 52.”, a afirmat Roxana.

Deși vedeta este într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă mai are foarte puțin până va aduce pe lume primul copil, soțul nu este mulțumit deoarece Roxana are pofte specifice oricărei gravide.

Antrenorul a declarat că îi controleză foarte strict dieta și că îi numără fiecare dumicat, însă îi reproșează viitoarei mame a copilului său că mănâncă sandvișuri.

„Îi număr dumicații. Azi a scăpat la sandvișuri. Am fost exigent. Nu am vrut să ia în greutate foarte repede avea timp. La noi în casă se bea numai apă. Momentan este foarte bine. Alte gravide au burtica mai mare. Cred că o să-și revină foarte repede în formă.”, a declarat soțul Roxanei Vancea.

Roxana Vancea se pregăteşte pentru naşterea primului copil. Fosta asistentă de la „Neaţa” s-a îngrăşat doar patru kilograme în sarcină

Roxana Vancea copil. Viitoarea mămică va naşte la începutul lunii noiembrie şi spune că se simte pregătită psihic pentru schimbările care vor urma în viaţa ei. Fosta asistentă de la Neaţa este foarte ataşată de Milan, copilul din prima căsnicie a lui Dragoş Paiu, partenerul ei de viaţă. Micuţul a ajutat-o, de altfel, să-şi dezvolte abilităţile de mămică.

„Sunt însărcinată în 31 de săptămâni. Urmează să nasc la începutul lui noiembrie. Am emoții ca orice femeie însărcinată, însă m-am pregătit foarte bine psihic pentru ce urmează”, a declarat Roxana Vancea.

Vedeta a ales să nască natural, fiind convinsă că acest tip de naştere va fi benefic atât pentru ea, cât şi pentru bebeluş.

„Am ales să nasc natural, și pentru asta am nevoie de mai mult curaj și să fiu cât mai relaxată. Vreau să cred despre mine că sunt o femeie puternică și că o să reușesc să nasc așa cum mi-am propus. Medicul meu mi-a recomandat nașterea naturală.

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV