Şi-a ucis soţul pentru că a certat-o din cauza cinei. „După ce l-am lovit prima oară cu cuţitul râdea de mine şi-mi spunea că n-am fost în stare să-l înjunghii ca lumea”

Şi-a ucis soţul pentru că a certat-o din cauza cinei. „După ce l-am lovit prima oară cu cuţitul râdea de mine şi-mi spunea că n-am fost în stare să-l înjunghii ca lumea”

Penelope Jackson, în vârstă de 66 de ani, este acuzată că și-a ucis soțul David, în vârstă de 78 de ani, în casa lor din Somerset. Ea l-a înjunghiat de trei ori cu un cuțit de bucătărie după certurile legate de o masă de familie, scrie BBC.

În faţa instanţei ea a mărturisit că soțul ei s-a enervat când a văzut că ea a pregătit bubble and squeak – un fel de mâncare tradiţional englezesc, din cartofi şi varză – pentr a-l servi ca garnitură pe care să o mănânce alături de friptura cumpărată de fiica lor, pentru a sărbători ziua de naștere a doamnei Jackson. „Eram îngrozită la cât de urât se purta. A fost ultima picătură, pentru că în decembrie îmi spusesem mental că nu voi mai suporta asta”, a spus ea juriului.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, vine cu informații-bombă …Roxana Vancea, înfometată de soț deși este însărcinată …

După ceartă, doamna Jackson a spus că s-a dus cu un cuțit de bucătărie în dormitor, intenționând să se sinucidă, dar a intrat în dormitorul soțului ei pentru a vorbi cu el. „Aş fi vrut să-mi spună„ Îmi pare rău, Pen ”. Dar el nu a spus asta ci: „ Pentru numele lui Dumnezeu ești jalnică, treci la culcare”, a mai mărturisit femeia. „Eram complet exasperată. M-am uitat la el și i-am spus: ”nu am făcut nimic rău, recunoaște că îți pare rău. Dar el nu avea nicio problemă, continua să fie disprețuitor”.

Citeşte şi Un român din Italia şi-a omorât soţia, apoi s-a sinucis. Detalii şocante din anchetă

Atunci, femeia nu a mai rezistat, și l-a înjunghiat. A mers apoi la bucătărie, pentru a scrie un bilet în care își recunoștea fapta, dar soțul ei continuat să o jignească, spunându-i chiar: ”Nici măcar să mă înjunghii ca lumea n-ai fost în stare”. În timp ce vorbea cu dispecerul de la numărul de urgență, David Jackson a continuat să râdă de ea, așa că femeia l-a înjunghiat iar. Când a fost întrebată dacă intenționa să îl omoare, femeia a spus că nu. „Pur și simplu mi-am pierdut controlul. Parcă nu eram acolo. Mă săturasem și mi-am pierdut controlul„, s-a justificat ea.

Citeşte şi Agnes Tirop, campioană mondială la cross country, a murit la doar 25 de ani. Prima ipoteză: ar fi fost ucisă de soţ!

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV