Trenduri de pe Tik Tok care pot ucide! Utilizatorii, învățați să folosească înălbitor de rufe pentru albit dinții

Trenduri de pe Tik Tok care pot ucide! Utilizatorii, învățați să folosească înălbitor de rufe pentru albit dinții

Utilizatorii de pe Tik Tok promovează folosirea înălbitorului de rufe pentru albit dinții. Un medic dermatolog a explicat la ce riscuri se supun cei care aleg să urmeze tratamente după ureche, fără a se consulta cu cadrele medicale.

Sfaturile preluate de pe internet „sunt de-a dreptul criminale”, a transmis medicul dermatolog Mihaela Leventer.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Actorul Cornel Nicoară a fost găsit mort în casă joi dimineaţă. …Oana Lis, mărturii absolut cutremurătoare despre abuzurile …

„Ca să foloseşti o soluţie pe bază de clor în cavitatea bucală, poţi să arzi mucoasa, poţi să te intoxici, poţi să faci o acnee clorigenă, deci categoric nu. Legat de papiloamele şi tratamentele acestea minune care ard papiloamele, gândiţi-vă că nu sunteţi antrenaţi să stabiliţi un diagnostic, dacă sunteţi în faţa unui papilom, a unei aluniţe, sau a unei tumori de piele.

Am văzut melanom malign ars acasă, legat cu aţa şi ajuns după aceea în situaţie gravă la spital. Deci, în niciun caz tratamente empirice făcute după ureche, pentru că meseria se învaţă în foarte mulţi ani de studiu. Un deramtolog învaţă cinci ani ca să ajungă dermatolog.

Riscurile la care se supune un consumator neavizat unor astfel de tratamente sunt foarte mari. Le întâlnesc adesea şi sunt mirată de priza pe care o au aceste recomandări către publicul acesta naiv și doritor să încerce lucruri necontrolate. Este mai bine și mai sigur să apelezi la un sfat medical, sau să apelezi la un tratament făcut în condiții medicale. De foarte multe ori, medicul recomandă biopsie”, a precizat Mihaela Leventer, medic dermatolog, la Antena 3.

Citește și Nou pericol pe Tik Tok. Un bistrițean de 14 ani a fost găsit spânzurat, după ce a acceptat o provocare de pe rețeaua de socializare!

Citește și Provocarea de pe Tik Tok care aproape i-a adus sfârșitul unui copil! Apelul disperat al părinților micuțului

Citește și…

Va mai amintiti de Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? Vesti neasteptate din inchisoare! Da, e adevarat

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV