Explozie la o fabrică de praf de puşcă, în Rusia. 16 oameni au murit

Explozie la o fabrică de praf de puşcă, în Rusia. 16 oameni au murit

„Un incendiu a izbucnit în urma unui proces tehnologic. 16persoane au decedat, una este spitalizată„, a precizat ministerul citat într-un comunicat preluat de ruNews24.ru.

În total, 17 muncitori s-ar fi aflat în secţia de producere a pulberii pentru armament din Riazan, situată la aproximativ 200 km sud de Moscova, indică TASS, citând o sursă.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Consecinţa tragică a pandemiei. Peste 1,5 milioane de copii …Anthony Fauci a câştigat două milioane de dolari numai din …

Peste 170 de pompieri au fost mobilizaţi la stingerea focului, specifică Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, care susţine că nu există niciun pericol pentru populaţia localităţilor vecine.

Citeşte şi Explozie devastatoare, care a distrus o stradă întreagă. Sunt cel puţin trei morţi, momentul deflagraţiei a fost surprins de camere VIDEO

Cauza incendiului ar fi încălcarea proceselor tehnologice şi a standardelor de securitate, potrivit unei surse din cadrul poliţiei, citata de agenţia de presă Interfax.

De altfel, Interfax a relatat, tot pe surse, că incendiul a izbucnit după o explozie produsă în secţia de fabricare a prafului de puşcă. Conform datelor preliminare, cinci persoane au decedat pe loc, iar altele două în drum spre spital, conform aceleiaşi agenţii de presă.

Citeşte şi Explozie puternică într-un bloc din Goteborg. Cel puţin 25 de persoane au fost rănite. VIDEO

Ulterior, Interfax a comunicat că 16 persoane au decedat în urma incendiului la fabrica din Riazan, citând o sursă bine informată. Niciuna din persoanele date dispărute nu a supravieţuit, dar acest bilanţ încă nu a fost confirmat oficial.

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV