Feli, imagini emoționante cu fiica ei Nora Luna. Copila îi seamănă de minune „Ai pentru noi iubire fără margini”

Feli, imagini emoționante cu fiica ei Nora Luna. Copila îi seamănă de minune „Ai pentru noi iubire fără margini”

Artista Feli s-a făcut remarcată pentru vocea puternică și prezența scenică inconfundabilă. În urmă cu trei ani, vedeta a adus pe lume primul ei copil, o fetiță pe nume Nora Luna, iar lumea cântăreței s-a schimbat radical și are o noua viziune asupta vieții.

Recent artista a publicat pe contul de Instagram imagini emoționante cu fiica ei, care începe să-i semene tot mai mult și cu care a creat o conexiune specială.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Jador, gest imens pentru un bărbat care se ruga pe stradă. …Alec Baldwin a omorât o femeie pe platourile de filmare. Actorul …

Feli a împărtășit fanilor și o discuție pe care a avut-o cu micuța, dovadă că cele două rezonează profund.

”Mami la ce te gândești? ”- La viață.

– Cum adica?

-Mă gândesc ce să facem în viață să fim fericite. Pe tine ce te face fericită?

– Pai… să dansez șiii… să învăț lucruri multe.

Sufletu’ mea MARE!❤️

Ai pentru noi iubire fără margini. Mulțumim, Lunițo!”, a scris Feli pe pagina sa de Instagram.

Fotografia a adunat zeci de mii de reacții din partea următorilor ei care și-au manifestat adorația pentru Feli și fiica ei.

Unul dintre fanii care a transmis un mesaj impresionant a fost chiar artista Brighi.

„Luna? Ce a crescut!!! Cat este de frumoasa!!! Am lesinat de drag”, a comentat Brighi la poza lui Feli cu fiica sa.

Feli a găsit foarte multă împlinire în rolul de mamă și a mărturisit că și-ar mai dori un copil, însă nu exclude nici posibilitatea adopției.

„Sunt mult mai împlinită acum și mai hotărâtă. Nora Luna m-a ajutat să descopăr că am un instinct de supraviețuire fără margini când vine vorba de ea și de oamenii pe care îi iubesc. Nora Luna, copilul nostru este unul din cele mai prețioase daruri pe care mi l-a dat Dumnezeu. Ea a venit ca o primă surpriză frumoasă a vieții mele.

Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ. Știu că eu nu pot să controlez tot ce ține de viața mea și mai știu că Dumnezeu ne da așa daruri frumoase atunci când suntem pregătiți să le primim. Eu știu că o să simt când o să fie momentul. Inima mea este deschisă”, a declarat Feli, pentru perfecte.ro, potrivit SpyNews.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Feli din Poveste (@felidonoseofficial)

Feli a izbucnit în plâns în fața fanilor

Cântăeața Feli, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a avut un moment de vulnerabilitate pe care nu l-a ținut departe de fanii săi.

Artista a izbucnit în plâns, în timp ce făcea un story pentru Instagram. Feli i-a lăsat pe urmăritorii săi să o vadă și altfel, nu numai zâmbitoare așa cum i-a obișnuit.

Vedeta a apărut cu ochii în lacrimi. Dacă inițial aceștia credeau că i s-a întâmplat ceva rău, Feli a explicat imediat că plânge de fericire. Chiar și fetița ei, Luna, a întrebat-o la un moment dat de ce plânge, iar artista i-a răspuns: „de bucurie”. Faptul că a revenit pe scenă, în fața publicului, după o lungă perioadă de pauză cauzată de pandemie, a fost un lucru minunat pentru ea.

Feli a transmis că muzica e cel mai bun medicament pentru suflet și că poate vindeca și cele mai mari dureri.

„Ascultați aici la mine. Mie mi-a pus Dumnezeu mâna în cap când mi-a dat Dumnezeu misiunea asta de a face muzică.

Sunt…trăiesc cele mai fericite momente din viața mea când sunt pe scenă. Muzica vindecă, o să zic asta câte zile o să am. Fiți atenți la mesajele ei, poate să fie cel mai bun doctor pentru voi”, a spus Feli, printre lacrimi.

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV