Florin Cîțu și Kelemen Hunor confirmă aliații: „Nu avem niciun pact cu PSD. Negociem și cu USR pentru susținere în Parlament”

Florin Cîțu și Kelemen Hunor confirmă aliații: „Nu avem niciun pact cu PSD. Negociem și cu USR pentru susținere în Parlament”

Florin Cîțu și Kelemen Hunor au declarat în cadrul unei conferințe de presă că planul de guvernare nu este încă făcut, iar întâlnirea a vizat în special un acord comun privind aliații la guvernare.

„Azi n-am discutat de structură și portofolii, ci doar de dacă putem continua împreună guvernarea și răspunsul e da. Mâine, echipele se vor întâlni și vom finaliza programul de guvernare în weekend. Astăzi degeaba ne întrebați de portolfii, vorbim după programul de guvernare”, a declarat Kelemen Hunor.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Alina Gorghiu, reacţie halucinantă după ce a fost întrebată …Klaus Iohannis dă de pământ cu USR: „Criza a fost făcută …

Florin Cîțu a confirmat că există șase portofolii în prezent, dar că planul de guvernare urmează a fi structurat în weekend.

„Avem 6 portofolii care sunt foarte importante. Luni seara, marți, poate în parlament, miercuri, joi votul, probabil. Facem programul de guvernare mâine care răspunde nevoilor și urgențelor românilor, criza energetică și sanitară, acestea sunt prioritățile. Până luni veți vedea”

Cîțu a declarat de asemenea că nu negociază cu USR-ul pentru susținere în Parlament, dar că nu există niciun pact cu PSD.

„Pentru susținere în parlament, da (negociem cu USR) nu e niciun pact cu PSD.”, a mai susținut premierul demis.

Citește și…

Ce SOARTA! Ce s-a ales de medicul-erou din Apuseni. Ce familie are și câți BANI câștigă acum

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV