Klaus Iohannis dă de pământ cu USR: „Nu au reuștit să rezolve. N-are rost să zic de ce nu au reușit. Au arătat cine au fost crizatorii”

Klaus Iohannis dă de pământ cu USR: „Nu au reuștit să rezolve. N-are rost să zic de ce nu au reușit. Au arătat cine au fost crizatorii”

Prezent la Bruxelles, unde participă la reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a vorbit și despre criza politică din România și a lansat un atac la USR.

„Trebuie să se termine criza politică! Este o criză creată de unii care au vrut să arate cât de importanți sunt și nu au reușit să arate. Ca să o spun foarte franc! Pe de altă parte, acum am desemnat pe domnul Ciucă să formeze un guvern, să rezolve guvernul problemele românilor: pandemia, criza energetică, venirea iernii, și reformele. Eu mi-am asumat aceste reforme din 2014 și sunt, în continuare, hotărât să mă implic total ca să avem o reformă finalizată cu bine în justiție. Avem nevoie de o justiție independentă, corectă, dreaptă. Avem nevoie de schimbări!”, a declarat șeful statului.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Două petiţii online cer ca Diana Şoşoacă să fie anchetată …Dan Barna: „Cioloș l-a sunat pe Cîțu, care i-a spus …

Iohannis i-a acuzat pe cei din USR că nu au reușit să rezolve criza sanitară, problemele legate de pensii, salarii, cele legate de justiție.

Avem absolută nevoie de o justiție independentă, dreaptă. Avem nevoie de schimbări. Legile justiției sunt de pe vremea PSD-ului lui Dragnea. Avem nevoie de reformă în administrație, de reformă în domeniul pensiilor, a salarizării publice. Toate aceste lucruri au rămas în nelucrare.

Coaliția nu a reuștit să rezolve. N-are rost să zic de ce nu au reușit. Au arătat cine au fost crizatorii. Cei are trebuiau să facă reforme au produs crize. Trebuie să facem treabă cu cei care vor să fie alături de noi.

E un calcul pe care l-am făcut pentru România și pentru români. Așa o să fie”, a spus Iohannis.

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV