Klaus Iohannis, mesaj tranșant pentru antivacciniști: „E o catastrofă. Uitaţi-vă la alţii în Vestul Europei, cu rate de vaccinare de 90%. Pandemia a fost domolită”

Klaus Iohannis, mesaj tranșant pentru antivacciniști: „E o catastrofă. Uitaţi-vă la alţii în Vestul Europei, cu rate de vaccinare de 90%. Pandemia a fost domolită”

Klaus Iohannis a transmis un mesaj vehement persoanelor care nu s-au vaccinat și a dat ca exemplu state din Europa unde datorită imunizării în masă cu serul anti-Covid, pandemia a fost domolită.

„De ce trebuie să dăm ascultare la unii care vorbesc prostii în spaţiul public şi pe Facebook şi vă fac să nu vă vaccinaţi ca să ajungeţi la spital şi la Terapie Intensivă? E fundamental eronat!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ministerul Sănătăţii, prima reacţie după tragedia de la …Un nou maraton al vaccinării începe azi în Bucureşti. Aproape …

Situaţia este foarte complicată. Am vorbit despre o tragedie, o catastrofă în domeniu. Spitalele sunt arhipline. Medicii sunt terminaţi că lucrează non-stop, locurile la ATI nu mai sunt disponibile.

Am apelat la mecanismul european de sprijin şi am primit deja sprijin de la opt state europene. Alţii s-au declarat deja dispuşi să ne ajute. E un lucru important şi arată în această situaţie disperată în care suntem că solidaritate europeană nu este doar o expresie, ci e un fapt.

Le-am mulţumit partenerilor şi prietenilor noştri care vin cu locuri la ATI, cu medicamente, cu aparate de oxigen şi sar în ajutorul nostru.

Noi trebuie să jucăm rolul nostru. Nu există altă soluţie decât vaccinarea. Trebuie să fim serioşi şi să acceptăm odată acest lucru.

Uitaţi-vă la alţii în Vestul Europei. În toate statele din Vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare. Sunt rate de vaccinare de 80-90% şi au ajuns în ultimjele săptămâni puţini oameni la ATI şi în spitale.” , a declarat Klaus Iohannis.

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV