Maria Sakkari, adversara Simonei Halep, se iubeşte cu băiatul primului-ministru. Poze incendiare de pe plajă FOTO

Maria Sakkari, adversara Simonei Halep, se iubeşte cu băiatul primului-ministru. Poze incendiare de pe plajă FOTO

Maria Sakkari, adversara Simonei Halep, se iubeşte cu băiatul primului-ministru. Simona Halep va juca, vineri, în sferturile de finală ale Kremlin Cup, competiţie care are loc la Moscova împotriva Mariei Sakkari, din Grecia, locul 7 WTA.

Maria Sakkari, adversara Simonei Halep, se iubeşte cu băiatul primului-ministru.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

CFR CLUJ – ALKMAAR 0-1. Presiune uriaşă pe Dan Petrescu, …Dumitru Dragomir, atac la antivaccinişti: Aia care beau cola …

Frumoasa jucătoare din Grecia este îndrăgostită de Konstantinos Mitsotakis, băiatul prim-ministrului grec Kyriakos Mitsotakis. „Suntem de mai bine de un an împreună și adevărul e că m-a ajutat mult. Konstantinos e un tip foarte simplu. Putem să vorbim ore întregi. Relația noastră e una degajată, simplă”, a spus Maria Sakkari.

SIMONA HALEP-VERONIKA KUDERMETOVA: 6-1, 7-6 Simona, în sferturi la Moscova

Maria Sakkari a jucat semifinale la US Open, fiind învinsă de Emma Răducanu. Și mama ei a jucat tenis, aungând până în Top 50.

Grecoaica a trecut în „optimi” de Anna Kalinskaya (6-2, 1-0), după ce adversara s-a retras în setul doi. Până acum, Simona Halep și Maria Sakkari nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA. Maria Sakkari are un singur turneu câștigat până acum, în 2019, la Rabat. A mai jucat și două finale: la Ostrava (2021) și San Jose (2018).

„Am văzut-o anul acesta, a evoluat foarte bine. Încrederea ei este foarte sus. Bineînțeles că va fi o provocare enormă pentru mine, dar nu am nimic de pierdut. Văd cât de bine pot să joc și îmi doresc foarte mult să fac un meci foarte bun. Indiferent de rezultat, mă bucur că sunt sănătoasă și pot juca tenis la cel mai înalt nivel”, a declarat Simona Halep.

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV