Şoc total la Hollywood, după ce Alec Baldwin a ucis o femeie pe platourile de filmare. „Mi se face rău de la stomac”

Şoc total la Hollywood, după ce Alec Baldwin a ucis o femeie pe platourile de filmare. „Mi se face rău de la stomac”

În timpul filmărilor, Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, a împușcat-o accidental și a ucis-o pe directorul de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul filmului Joel Souza, după ce i s-a descărcat arma de recuzită.

Actorul Elijah Wood a postat pe Twitter că moartea lui Hutchins este „absolut înfiorătoare și devastatoare”, în timp ce regizorul James Gunn a recunoscut că „cea mai mare frică a mea este că cineva va fi rănit mortal pe unul dintre platourile mele”.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cum şi cu cine a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan imediat …Valentina Pelinel, în cârje la ieșirea din spital! Soția …

Citeşte şi Alec Baldwin a omorât o femeie pe platourile de filmare. Actorul i-a împuşcat pe directorul de imagine şi pe regizorul filmului „Rust”

La rândul său, Paul Scheer s-a arătat extrem de revoltat de cele întâmplate. „Dincolo de tragedie, există atât de multe reguli de respectat, pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla. Nici măcar nu pot să înțeleg cum este posibil acest lucru. Atâția oameni au fost neglijenți, asta este o crimă! Halyna a fost un talent extraordinar. Mi se face rău de stomac„, a scris starul din The League, citat de Daily Mail.

Citeşte şi Artiști care au devenit celebri peste noapte. De la anonimatul internetului, pe ecranele de la Hollywood

Regizorul Mike Flanagan a postat pe Twitter că „i se rupe inima pentru familia și prietenii lui Halyna Hutchins”, iar un alt regizor, Amy J. Berg, a spus pentru Deadline: „Ce coșmar absolut! Am pierdut o stea în devenire, Halyna Hutchins”.

Alec Baldwin este co-producător al filmului „Rust”, în care joacă rolul nelegiuitului Harland Rust, al cărui nepot în vârstă de 13 ani este condamnat pentru o crimă accidentală.

Citește și…

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV